Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Gergana este situat pe plaja si este unul dintre cele mai apreciate hoteluri din statiune, avand servicii ireprosabile si conditii bune de cazare.

Descriere:

Hotelul Gergana este unul dintre cele mai apreciate hoteluri din stațiune, având servicii ireproșabile și condiții bune de cazare. Acesta este situat pe cea mai bună plajă de pe litoralul Marii Negre, Hotelul Gergana este locația perfectă pentru o vacanță liniștită și relaxantă cu familia si a avut ultima renovare în 2008.

Localizare:

Gergana se afla pe plajă langa rezervatia Balata, în staţiunea Albena si la 41 km de Aeroportul din Varna. Cea mai apropiata statie de autobuz se afla la 1,4 km.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de recepție, wireless, lobby bar, restaurant cu terasă, snack bar, piscină exterioară cu secțiune pentru copii, animație, mini club, teren de joacă, volei de plajă, mini golf, centru de wellness şi spa, fotbal, baschet, tenis de masă, fitness, biliard, închirieri de biciclete, gimnastică aerobică și acvatică, șah.

Facilitati camere:

Camerele și apartamentele sunt amenajate modern și dispun de aer condiționat, baie cu dus, telefon, TV și televiziune prin cablu, internet wireless, balcon cu vedere spre mare sau spre parc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie