Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DREAMS CORFU RESORT & SPA

Descriere

Dreams Corfu Resort & Spa este primul Dreams Resort din Grecia, situat pe malul mării, în frumosul oraș Gouvia. Corfu este o destinație perfectă de vacanță în familie - cei mici pot descoperi Explorer’s Club, în ​​timp ce Core Zone Club oferă adolescenților șansa de a se relaxa și de a-și face prieteni. Pentru oaspeții activi, lista de activități sportive oferite este nesfârșită - alegeți și bucurați-vă de o experiență de vacanță personalizată.

Localizare:

Hotelul este situat pe malul mării, în frumosul oraș Gouvia. Corfu este o destinație perfectă de vacanță în familie - cei mici pot descoperi Explorer’s Club, în ​​timp ce Core Zone Club oferă adolescenților șansa de a se relaxa și de a-și face prieteni. Pentru oaspeții activi, lista de activități sportive oferite este nesfârșită - alegeți și bucurați-vă de o experiență de vacanță personalizată.

Facilitati hotel:

La Dreams Corfu Resort & Spa, oaspeții pot alege dintre camere confortabile, bungalouri sau camere Preferred Club cu vederi spectaculoase. Toate camerele sunt de nefumători și sunt dotate cu Wi-Fi de mare viteza ce permite oaspeților să rămână conectați în timp ce stau în resort, gratuit. Distracția continuă cu 3 piscine, dintre care una este exclusiv pentru oaspeții Preferred Club, 5 restaurante, 6 baruri, o cafenea, un Preferred Club Lounge și divertisment live. Cufundați-vă în centrul nostru Dreams Spa, alegând dintr-o selecție minunată de tratamente sau mențineți-vă în formă în sala de sport.

Facilitati camere:

Cele 327 de camere și bungalouri luxoase, garanteaza un confort complet, fie că este vorba de una dintre camerele duble, camere de familie, bungalouri sau apartamente. Camerele dunt dotate cu Smart TV cu canale prin satelit, aer conditionat,  minibar cu bauturi racoritoare, bere și apă, ceainic, espressor, seif, baie cu duș, articole de toaletă și uscător de păr, halat de baie si papuci, Wi-Fi, balcon sau terasa. Toate facilitățile sunt concepute pentru nefumători.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.