Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEXANDER BEACH HOTEL & VILLAGE RESORT

Descriere

Alexander Beach Hotel & Spa se află într-o locație excepțională, oferind o experiență unică pe malul mării. Aici, oaspeții pot experimenta senzația de relaxare deplină într-o oază liniștită, înconjurați de verdeață și grădini tropicale impresionante. Complexul luxos Alexander Beach Hotel & Village 5* este alcătuit dintr-o clădire principală și bungalouri aranjate în mijlocul unor grădini extinse de 50.000 de metri pătrați, orientate către plajă. Oferind servicii și facilități la cele mai înalte standarde, acest complex hotelier reprezintă un refugiu de lux într-un peisaj de excepție.
Descriere hotel

Alexander Beach Hotel & Spa se află într-o locație excepțională, oferind o experiență unică pe malul mării.
Aici, oaspeții pot experimenta senzația de relaxare deplină într-o oază liniștită, înconjurați de verdeață și grădini tropicale impresionante.
Complexul luxos Alexander Beach Hotel & Village 5* este alcătuit dintr-o clădire principală și bungalouri aranjate în mijlocul unor grădini extinse de 50.000 de metri pătrați, orientate către plajă.
Oferind servicii și facilități la cele mai înalte standarde, acest complex hotelier reprezintă un refugiu de lux într-un peisaj de excepție.
Localizare

Alexander Beach Hotel & Village Resort este situat într-o locație liniștită, pe plaja cu nisip din Malia, la numai 2 km de centrul orașului, și oferă o mulțime de activități.

Facilități hotel

Locatia ofera facilitati: receptie, lift, camera de bagaje, plaja privata, 6 piscine, terase, restaurant, bar, 2 taverne, bar la piscina, muzica live, diverse spectacole de divertisment pentru turisti, apa sportiva sport, sala de fitness, SPA, piscina interioara incalzita, masaj, sauna, baie de aburi, loc de joaca pentru copii, teren de tenis.

Facilități camere

Camerele și apartamentele curate și decorate simplu au balcoane cu vedere la mare sau la grădină.
Toate camerele au frigider și baie separată cu duș, cadă și articole de toaletă. Au Wi-Fi, baie cu cadă sau duș, uscător de păr, aer condiționat, seif, TV prin satelit, telefon, frigider, balcon sau terasă, facilități pentru prepararea ceaiului/cafei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie