Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aldemar Knossos Royal


Descriere

Situat in nordul Cretei, in peninsula Hersonissos, Aldemar Knossos Royal Resort oferă una dintre cele mai uluitoare vederi pitorești de pe o peninsulă care iese din Marea Cretei, lăudandu-se atat cu fastuozitate, cat și liniște, 
pentru a face șederea dumneavoastră in Creta o experiență de neuitat. Răspandit pe hectare de gazon ondulat și peisaj luxuriant, Aldemar Knossos Royal oferă facilități și servicii impecabile de confort și lux remarcabile.
Amplasat pe o proprietate exclusivistă, curată pe malul mării, Aldemar Knossos Royal este destinația supremă pentru o evadare de lux in stațiune.
Aldemar Knossos Royal Resort este binecuvantat cu o locație splendidă la capatul coastei de nord a Cretei. Incadrat de apele cristaline ale Mării Egee, oferă vederi uimitoare la răsărit și apus peste plaje de nisip superbe.
Această stațiune de cinci stele de pe malul mării este interpretarea modernă a unui palat minoic antic, cu 386 de apartamente și camere imprăștiate pe 110 de hectare și 15 piscine curate care curg intre structuri arhitecturale bijuterie care urmează principiile durabile și designul și arhitectura locală. Cu vedere la frumoasa peninsulă Hersonissos și invăluit in mituri cretane, invită oaspeții să sărbătorească viața cu facilitățile sale excepționale și atmosfera captivantă in stil imobiliar. Aldemar Knossos Royal extinde limitele a ceea ce inseamnă astăzi ospitalitatea. Viziunea noastră este să ieșim in evidență ca un reper al genialității cretane prin crearea unei simbioze excepționale intre luxul modern și un caracter local autentic.
Sustenabilitatea este incorporată in cultura noastră. Tradiția se imbină cu designul contemporan, evidențiind dotările excepționale și confortul viselor.
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.