Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Myconian Avaton Hotel


Descriere

Myconian Avaton - Design Hotels se află la mică distanță de plaja cu nisip din Elia Beach și oferă 2 piscine in aer liber și centru de wellness și talasoterapie. Proprietatea pune la dispoziție restaurant rafinat și unități de cazare de lux, cu vedere la mare. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit in toată proprietatea.

Unitățile de cazare de la Myconian Avaton au decor in stil cicladic, cu detalii moderne. Toate unitățile de cazare oferă aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, iPod docking station și minibar. Băile de lux sunt dotate cu articole de toaletă gratuite, halate de baie și papuci.

Micul dejun bogat include iaurt grecesc, miere ecologică și delicatese mykoniene și poate fi savurat pe terasa restaurantului, cu vedere la mare. La mesele de pranz și cină, bucătarul-șef pregătește mancăruri gourmet după rețete tradiționale.

Aeroportul local și centrul orașului Mykonos se află la mai puțin de 10 km. Recepția deschisă nonstop poate ajuta oaspeții cu servicii de transfer, inchirieri auto și concierge. Oaspeții beneficiază de parcare gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie