Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cavo Bianco Boutique Hotel & Spa


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Kamari, în apropiere de mare.

Dotări

Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 2 etaje cu un lift și 35 de camere. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. O facilitate a locului de cazare este camera de bagaje. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără o bibliotecă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere, un serviciu de transfer, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. Se poate apela la serviciul de secretariat.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual. De asemenea, sunt disponibile un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, canale prin satelit și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. În băi există o cadă. În plus, clienții savurează articole de cosmetică.

Sport/divertisment

Odihna activă în zona cu piscină și relaxarea profundă în cada cu hidromasaj vor aduce clienții în cea mai bună formă. O terasă însorită invită la zăbovit. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, o sală de fitness, un spa, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. Zilnic sunt servite un mic dejun și o cină.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie