Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Costa Grand Resort & Spa


Descriere

Amplasare

Acest hotel se află la Kamari, chiar pe plajă.

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Hotelul dispune de o cameră de bagaje, de un serviciu de transfer, de room-service, de un serviciu de spălătorie și curățătorie, de o sală de banchete, de o spălătorie de tip self-service și de o zonă pentru fumători. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. În chicinetă se află un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, un televizor și WiFi. În cameră se găsesc și papuci de casă. În băi există un duș. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Hotelul oferă camere de nefumători.

Sport/divertisment

7 piscine exterioare promit împrospătare și înviorare. De asemenea există bazine pentru copii. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, un spa și terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Un restaurant stă la dispoziție. Se oferă spre rezervare demipensiune. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. Lista cu bucate mai cuprinde și mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie