Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel se află la cca 9 km de plajă, într-o zonă centrală în Fira.

Dotări

Hotelul cu aer condiționat oferă 46 de camere de nefumători și dispune de lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Pentru comunicare sau pentru desfășurarea activităților de afaceri se poate pune la dispoziție un proiector.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat „Queen size”. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Un seif și, cu taxă, un minibar stau de asemenea la dispoziție. Pentru a înlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, în spațiile de cazare există un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (contra cost). În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile dispun de un duș, de o cadă și de o cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere pentru fumători.

Sport/divertisment

Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. O cadă cu hidromasaj îmbie la relaxare, iar barul piscinei/snack-barul oferă forțe noi între reprize. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, o sală de fitness, un spa, o saună, o baie de aburi, terapii prin masaj și hidroterapie. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune un restaurant pentru nefumători și de un bar. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. Un bufet bogat la micul dejun contribuie la un început de zi dinamic.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie