Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Katikies Chromata Santorini - The Leading Hotels of the World


Descriere

Descriere: Emblema a hotelurilor chic din Imerovigli, Katikies Chromata este unul dintre cele mai apreciate hoteluri moderne din Santorini, redefinind stilul si eleganta si imbinandu-le in mod perfect cu designul modern. Hotelul nu accepta copii cu varste sub 13 ani.

Tip masa: Mic dejun.

Localizare: Hotelul Katikies Chromata se afla in Imerovigli, chiar pe marginea calderei, oferind vedere la mare si la vulcan. Capitala insulei, Fira, se afla la 20 minute de mers pe jos. In apropierea hotelului se afla numeroase restaurante, magazine si baruri.

Dotari camere: Camerele sunt dotate cu aer conditionat, internet WiFi, TV satelit, telefon, seif, minibar, cafetiera, baie cu dus/cada, uscator de par, articole de toaleta, halat si papuci, veranda cu vedere la caldera.

Facilitati hotel: Hotelul Katikies Chromata pune la dispozitia clientilor piscina infinity, 2 baruri, 2 restaurante, receptie 24h, concierge, spa si wellness.

Clasificare oficiala: 5*

Pagina web: https://www.katikies.com/chromatasantorini/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie