Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TRANSILVANIA

Descriere

Situat in centrul orasului Alba Iulia, la 300 de metri de Cetatea Alba Carolina, Hotelul Transilvania pune la dispozitie WiFi gratuit in toate zonele, un restaurant fusion si un pub englezesc. Hotelul ofera parcare privata gratuita.
Fiecare camera si suita include control climateric individual, minibar, Smart TV cu canale prin cablu, precum si o baie privata, cu uscator de par si articole de toaleta gratuite.
Numar total camere hotel = 80 camere, dintre care:
20 camere 3 stele ***
56 camere 4 stele ****
4 apartamente 4 stele ****
Hotelul Transilvania, renovat in 2015, are, de asemenea receptie deschisa nonstop si depozit de bagaje gratuit. La cerere, pot fi aranjate excursii de vizitare in imprejurimi.
Proprietatea se afla la 2 km de gara din Alba Iulia si de autogara. La aeroportul Sibiu se poate ajunge in 1 ora cu masina.
Tarifele includ TVA-ul (5%) dar nu includ taxa de promovare turistica in valoare de 4,7 lei/zi/persoana, care se aplica turistilor cu varsta de peste 12 ani.
La Hotel Transilvania nu sunt disponibile camere pentru fumatori. Fumatul este permis exclusiv in spatiile semnalizate corespunzator.
Oaspetii care incalca aceasta politica vor achita o taxa de igienizare de minim 200 lei /persoana.
Accesul animalelor de companie in hotel este interzis. Hotelul isi rezerva dreptul de a percepe o taxa de igienizare de minim 200 lei/ camera daca aceasta politica este incalcata.
Check in-ul se poate face dupa ora 14:00. Check-out-ul se face pana la ora 12:00.

Pentru copii cu varste intre 0-2 ani se aloca la cerere patut gratuit.















Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.