Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

COM este unicul hotel din Albena cu totul destinat tinerilor. Este situatla o distanta de aproximativ 900 m. de plaja, dar distanta se compenseaza cu o linie de autobuz regulata care circula la o jumatate de ora intre hotel Li plaja (de la ora 9.30 de dimineata pana la or 5 dup masa prin intregul sezon).

An hotelul COM veti deveni o parte din atmosfera tinereasca de neuitat a jocurilor de competitie din jurul piscinii, o petrecere pana in zori la discoteca, momente frumoase la plaja lata Li curata a statunii Albena, concursuri de tir cu arc, activitati de aerobica acvatica, cursuri de fitnes, cursuri de machiaj, turnee de fotbal la cele 7 terenuri perfect intretinute din Albena, concursuri de tenis la terenurile acoperite si descoperite, volei pe plaja,fotbal pe plaja, sporturi acvatice Li multe alte posibilitLLi si surprize. Petrecerile de sear din jurul piscinii, spectacolele la amfiteatru Li ritmurile fierbinti la discotec .COM, organizate de echipa noastra de animatori, prezentatori-DJ Li barmani-virtuozi, sunt destinate special Dvs!
Hotelul dispune de 327 camere, in 5 etaje.
Localizare: la 900 metri de plaja.
Dotari camera: mobilier modern, baie, telefon, televizor, birou, balcon.
Facilitati hotel: restaurant principal cu terasa, lobby bar, snack bar, bar 'Havana' (pe plaja), discoteca, piscina exterioara de mari dimensiuni, situata in gradina, sala de fitness dotata cu aer conditionat, teren descoperit pentru gimnastica si aerobic, volei pe plaja, tenis, mini-golf, fotbal, basket, tenis de masa, biliard, bowling, coafor, acces internet, parcare, inchiriere masini, casa de schimb valutar, Luna-park.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie