Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Flamingo Grand este situat in inima frumoasei statiuni Albena, hotelul de cinci stele Flamingo Grand este o adevarata bijuterie. Cu stilul si arhitectura sa extrem de moderne, hotelul creeaza o atmosfera unica pentru relaxare si relaxare.
Plaja: cu nisip, la aproximativ 150 m de hotel. Accesul de la plaja la apa este usor.
Cazare: Exista 263 de studiouri si apartamente de lux situate pe 9 etaje. Hotelul are si 6 lifturi.
STUDIO 2+1 / 2+2: aprox 50 mp. Studiourile moderne Standart cu vedere la piscina au un pat dublu 180/200, un pat obisnuit 100/200 si o canapea extensibila; chicineta cu chiuveta, plita, frigider, ustensile de bucatarie, set de cafea si ceai, baie spatioasa cu cada si dus, minibar, a doua toaleta, aer conditionat centralizat si balcon cu masa si scaune. Studiourile au Wi-Fi, TV, telefon si seif, pardoseala este gresie. Cazare maxim 2 adulti si 2 copii.
STUDIO 2+1 / 2+2 DELUXE: aprox 50 mp. Studiourile Deluxe sunt spatioase si moderne, cu vedere la piscina. Au paturi twin de 100/200 care pot fi unite si o canapea extensibila dubla. Chicineta este dotata cu chiuveta, plita, ustensile de bucatarie, frigider, set de cafea si ceai. Camerele au internet, minibar, aer conditionat, sistem audio, baie cu cada, dus si WC, si inca o toaleta, balcon cu masa si scaune, seif, mocheta. Cazare maxim 3 adulti si 1 copil.
STUDIO 2+1 / 2+2 EXECUTIVE: aprox 50 mp. Studioul Executive va intampina cu o terasa dotata cu masa si scaune, cu vedere la mare. Camerele au doua paturi de 100/200, care pot fi amplasate una langa alta, si o canapea extensibila dubla. Chicineta este dotata cu plita, chiuveta, cuptor cu microunde, frigider, ustensile de bucatarie, set de cafea si ceai. Pentru confort maxim, ai WI-FI gratuit, sistem audio, aer conditionat centralizat, seif, telefon, podeaua este mocheta. Baia spatioasa are cada, dus sau doar o cada mare si toaleta si a doua toaleta. Garsonierele sunt situate la etajele 8 si 9. Cazare maxim 3 adulti si 1 copil.
STUDIO 2+1 / 2+2 SUPERIOR: aprox 50 mp. Studio Superior are Smart TV, Wi-fi, telefon, fier de calcat, masa de calcat, aer conditionat centralizat. Camera are o chicineta cu ustensile, chiuveta, plita, frigider, cuptor cu microunde si set de cafea si ceai, podeaua este mocheta. Are un pat dublu cu dimensiunea 160/200 si o canapea extensibila dubla. Baia spatioasa este dotata cu toate accesoriile de la oglinda si uscator de par pana la papuci si halate de baie pufoase, exista o a doua toaleta. Terasa cu masa si scaune si vedere la piscina. Cazare maxim 3 adulti si 1 copil.
SUITE 4+0 CORNER: aprox 70 mp Apartamentele ofera cazare in doua camere separate cu vedere la piscina. Sunt mobilate cu doua paturi confortabile 180/200 si o canapea extensibila cu perne antialergice, TV LCD, internet, aer conditionat centralizat, minibar, mocheta sau gresie. Chicineta este complet utilata cu chiuveta, plita, cuptor cu microunde, frigider, ustensile de bucatarie. Terasa cu sezlonguri si masa. Camerele au o baie spatioasa cu cada, dus, toaleta si o alta toaleta separata. Sunt situate de la etajul 3 la etajul 9. Cazare maxim 4 adulti.
1-BR APP 2+2 PANORAMA: aprox 96 mp. Apartamentele panoramice sunt situate la etajele 8 si 9, cu vedere la piscina. Exista 2 paturi cu dimensiunea 180/200 si o canapea extensibila dubla. Dotari: Aer conditionat central, TV LCD, acces internet, minibar; telefon, fier si masa de calcat, sistem de inchidere electronica, baie cu cada si dus, toaleta separata, halate de baie si papuci, uscator de par, telefon, sistem SOS, sistem audio muzical, chicineta utilata cu chiuveta, plita, cuptor cu microunde, set de cafea si ceai, mese zona, terasa cu sezlonguri si masa, pardoseala este din teracota sau mocheta. Capacitate maxima 3 adulti si 1 copil.
2-BR APP 4+1 GRAND SUPERIOR: aprox 110 mp. Apartamente de lux cu doua dormitoare, cu pat dublu de 180/200 in fiecare dormitor si o canapea extensibila dubla, un living modern si o terasa mobilata elegant, cu vedere panoramica la mare si plaja aurie. Chicineta este complet utilata cu tot ce aveti nevoie - chiuveta, plita, cuptor cu microunde, ustensile de bucatarie si set de cafea si ceai, podeaua este mocheta. Apartamentul are doua bai, dintre care una cu hidromasaj. Facilitati suplimentare: aer conditionat centralizat, telefon, minibar, WiFi, seif. Apartamentele sunt situate la etajele 7 si 8. Cazare maxim 4 adulti si 1 copil.
MAISNETTE 6+1 GRAND: aprox 166 mp. Spatioase si confortabile, penthouse-urile Grand cu trei dormitoare sunt intotdeauna o alegere excelenta. Camerele sunt dotate cu paturi cu perne antialergice, living cu canapea extensibila dubla si fotolii, loc de luat masa, chicineta utilata cu chiuveta, plita, ustensile de bucatarie, cuptor cu microunde, si set de cafea si ceai, pardoseala este mocheta sau gresie. Maisonette are 3 dormitoare cu bai private si toalete, fiecare dormitor are un pat dublu de 180/200. Sunt situate la etajul 9. Cazare maxim 6 adulti si 1 copil.
Un patut este disponibil gratuit la cerere prealabila.
Hotelul accepta animale de companie cu greutatea de pana la 4 kg. cu certificat medical si pasaport la o taxa suplimentara de 100 BGN pe zi.
Hotelul are o camera - Studio Standard, potrivita pentru oaspetii cu dizabilitati.
Despre hotel: receptie deschisa 24 de ore, seif in fiecare camera, reumplere de ceai si cafea pe tot parcursul sederii, piscina mare in aer liber cu atractii acvatice, piscina spa interioara, utilizare a locului de joaca pentru copii, room service, minibar, serviciu de spalatorie si calcatorie, spa , masaj, coafor, sala de sport, jocuri pe internet, servicii conferinte, parcare.
Sport si SPA in Flamingo Grand Hotel - ofera ritualuri spa si hidroterapie cu apa termala de izvor din izvoarele minerale proprii Albena, terapii cu abordare holistica: masaje, terapii intreg body, ritualuri ayurvedice, baie de flori, dusuri Vichy. Toate acestea cu produse de talie mondiala sau produse cosmetice locale de calitate.
Centrul spa este situat la etajul doi al hotelului si va stau la dispozitie:
- piscina minerala in aer liber si interioara
- spa pe tot parcursul anului - 400 mp.
- conexiune calda cu centrul spa al Med Spa si o piscina de 25 m lungime
- 19 sali de tratament multifunctionale
- piscina interioara cu hidromasaj (24 mp, 30 C)
- cascada si dus cu hidroterapie
- baie de aburi (50 C, 100% umiditate)
- sauna (90/100C, 0-20% umiditate)
- fantana de gheata
- Sala de gimnastica
- zona de relaxare

DEMIPENIUNE la FLAMINGO GRAND HOTEL & SPA ***** pentru sezonul de vara 2024 INCLUDE:

Check-in dupa ora 14:00 si check-out pana la ora 12:00.

Restaurantul principal:

Mic dejun: 7:30 - 10:30. - Meniu variat de 7 zile; Mancaruri vegane si vegetariene; Mese sanatoase; Bufet pentru copii; Mancaruri sanatoase pentru copii; Produse proprii; Showcooking
Cina: 18:30 - 21:30. - meniu variat de 7 zile; Mancaruri vegane si vegetariene; Mancaruri sanatoase; Bufet pentru copii; Mancaruri sanatoase pentru copii; Produse proprii; Showcooking; Bauturile nu sunt incluse
Cine de gala: de 2 ori pe luna /iulie si august/
Inghetata: in timpul meselor in restaurantul principal
Cafea si ceai sunt reumplute zilnic in camere
Restaurante si baruri (cu cost suplimentar):
Restaurant a la carte Bistro Flamingo: 11:00 - 23:00 h. - meniu variat; Mancaruri vegane si vegetariene; gratar; Mese sanatoase; Produse produse proprii;
VIP Lounge (cu rezervare prealabila)
Lobby bar: selectie de bauturi, inghetata si prajituri
08:30 - 24:00. - De la 01.07 la 31.08
10:00 - 24:00. - pana la 30.06. iar dupa 01.09.
Dionysius Wine Bar: 17:00 - 23:00 h. (cu rezervare prealabila)
Night Bar : 22:00 - 04:00 h. (cu rezervare prealabila)

Sport si divertisment - gratuit:
Utilizarea gratuita a umbrelei si a 2 sezlonguri per camera la linia a 3-a Flamingo Grand Beach, in functie de disponibilitate
Utilizarea gratuita a umbrelei si a 2 sezlonguri per camera la piscina
Wi-Fi gratuit in zonele publice ale hotelului/receptie, lobby bar si in jurul piscinei/.
Utilizarea gratuita a salii de sport, sauna, baie de aburi, piscina interioara minerala, zona realx, terasa interioara la soare; jacuzzi; cascada; caldarium; fantana de gheata

Gratuit pentru copii:
Piscina pentru copii cu tobogane
Club pentru copii cu animatori

Servicii cu cost suplimentar:
NOU: Statie de incarcare pentru masini electrice
Salon de infrumusetare
Masaje
Tratamente
Scara rulanta

Parcare:
In primele 30 de minute puteti parasi statiunea fara sa platiti o taxa de parcare
Statiunea Albena are 4 zone de parcare diferite. Biletul asigura un singur permis - intrare si parcare 24 de ore, cu exceptia parcarii Lazur, care va este oferita gratuit. Taxele de parcare difera in functie de zona dupa cum urmeaza:
-Parcare Lazur - gratuita
-Statia de autobuz de parcare - 5 BGN
-Zona albastra - 10 BGN
-Zona verde - 20 BGN pana la 01.07 si dupa 01.09, 25 BGN/24h (iulie si august)
* Prin plata in avans a parcarii, oaspetii cazati pot intra si iesi din zona cu plata de cate ori doresc (in perioada de timp platita).
Capacitate:
Autogara Parcare - 800 locuri de parcare
Zona albastra- 1200+ locuri de parcare
Puteti plati in oricare dintre zonele de parcare Albena, indiferent in ce zona se afla hotelul dvs.
Modalitatile de plata pentru parcarea in Albena sunt urmatoarele: la receptia hotelului, la statiile de plata sau prin scanarea codului QR de pe bilet cu smartphone-ul. Taxa de parcare in statiunea Albena este valabila 24 de ore.
Cum se plateste: Cash, card bancar sau prin scanarea codului QR.
Inainte de a parasi parcarea, asigurati-va ca ati validat si platit biletul la receptia hotelului sau la Statia de Plata Automatizata.
In cazul in care parasiti statiunea cu masina, va trebui sa platiti din nou taxa de parcare.
Mijloace de transport in statiune: Biciclete, taxiuri, trenuri sau transport electric iti stau la dispozitie.
Puteti merge la o plimbare pe jos de la parcarea statiei de autobuz pana la plaja centrala, ceea ce va va dura 10-12 minute; poti lua unul dintre trenurile turistice contra cost sau poti beneficia de una dintre cele doua linii de transport electric gratuit:
Linia albastra: pana la Maritim Paradise Blue Hotel & SPA, Ganvie Beach Club si plaja centrala.
Linie galbena: catre hotelurile Boryana, Nona, Elitsa si Mura si cea mai apropiata plaja a acestora.
Linie de transfer gratuita - de la Ralitsa Aquaclub si Calimera Ralitsa Superior la restaurantul RAI.
Linie de transfer gratuita - de la Gergana la zona pietonala.

**In functie de conditiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitatile hotelului sa nu fie complet functionale la inceputul si sfarsitul sezonului.

*Hotelul va pune la dispozitia oaspetilor gratuit 2 sezlonguri si 1 umbrela per unitate pe plaja incepand de la al 3-lea rand de umbrele (in functie de disponibilitate).
Randurile 1 si 2 sunt taxate si nu sunt incluse in pretul cazarii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie