Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KALIOPA HOTEL

Descriere

Hotelul Kaliopa este situat pe cea mai frumoasa si curata plaja de pe litoralul bulgaresc al Marii Negre si in inima Albenei, hotelul Kaliopa va deveni locul tau preferat pentru o vacanta de vara.
Plaja: Plaja pentru oaspeti este situata chiar in fata Hotelului Kaliopa. Bucurati-va de cea mai frumoasa si curata plaja de pe coasta bulgara a Marii Negre, castigatoare a premiului Blue Flag. Fundul marii este plat cu acces lin.
Cazare: Hotelul ofera 117 camere confortabile si confortabile. Hotelul Kaliopa este o cladire cu patru etaje, formata din 2 parti, cu 1 lift.
DBL 2+1 / 2+2 SEA VIEW: aprox 20 mp. Aceste camere au vedere uluitoare la mare. Unele dintre ele au un pat dublu si un pat de o persoana (100/200) sau 2 paturi de o persoana (100/200) si o canapea. Exista si camere cu 2 paturi de o persoana si 1 pat supraetajat pentru familii cu 2 copii. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV si baie si balcon. Capacitate maxima de 3 adulti si 1 copil.
DBL 2+1 / 2+2 SIDE SEA VIEW: aprox 20 mp. Aceste camere sunt mobilate confortabil cu 2 paturi de o persoana (100/200) si o canapea extensibila. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV si baie proprie si balcon. Capacitate maxima de 3 adulti si 1 copil.
*Remarca: Nu se accepta reclamatii pentru confortul camerei in cazul cazarii de 2+2 sau 3+1.
Patutul este gratuit, conform cererii prealabile
Hotelul permite cazarea cu animale de companie de pana la 4 kg., cu certificat medical si pasaport contra plata suplimentara de 20 BGN/zi
Hotelul nu este potrivit pentru persoane cu dizabilitati
Despre hotel: Piscina exterioara, piscina pentru copii, biblioteca pe plaja, lobby bar, restaurant a la carte Kaliopa, receptie deschisa 24 de ore. Wi-Fi gratuit in zona receptiei, lobby bar si langa piscina.
Serviciu SPA in afara hotelului contra cost: Oaspetii hotelului se pot bucura de trei centre SPA exclusive care ofera o mare varietate de servicii:
Centru spa in hotelul Dobrogea
Centru Spa in Calimera Ralitsa Superior
Centru de spa Elemente in Hotel & Spa Flaming Grand
Centru spa Senses in Maritim Paradise blue Hotel

DEMIPENIUNE LA HOTEL KALIOPA *** pentru sezonul de vara 2024 INCLUDE:

(mic dejun si cina)

Check in: dupa ora 14:00
Check out: pana la ora 11:00

Restaurant principal Malibu - Restaurantul ofera un meniu variat de 7 zile - Meniu vegan, care este la cerere si preparate vegetariene, Preparate sanatoase, Produse din productie proprie si SHO W cooking.
Mic dejun: 07:30 - 10:00
Cina: 18:00 - 21:00
Bauturi si baruri: cafea si ceai, bauturi racoritoare post mix, selectie de bauturi produse in Albena, cum ar fi sucuri, vin si coniac, selectie de vinuri la robinet, selectie de bauturi alcoolice locale si importate, bere la halba
* Toate bauturile sunt platite suplimentar.
Lobby bar: 10:00 - 23:00 Selectie de bauturi contra cost.

Sport si divertisment - utilizare gratuita:
-Gratuit 1 umbrela si 2 sezlonguri per camera pe plaja de la al 3-lea rand de la mare pana in spate sunt incluse in pret /in functie de disponibilitate/
-Program comun de animatie si activitati sportive la Hotel Malibu. Animatie de zi si de seara pentru adulti si copii, de 6 ori pe saptamana. Concerte si cinema pe scena de vara /iulie si august/
Gratuit 1 umbrela si 2 sezlonguri per camera la piscina - in functie de disponibilitate
Wi-Fi gratuit in partile generale ale hotelului
1 piscina exterioara

Pentru copii:

Piscina pentru copii
Mini club si loc de joaca - 6 zile pe saptamana, de la 10:00 la 12:00 si de la 15:30 la 17:30, pentru copii de la 3 la 11 ani. Mini disco - 6 zile pe saptamana, de la 20:00 - 20:30

Servicii contra cost :

Bauturile sunt contra cost
Scara rulanta
Parcare
Statie de incarcare masina electrica
Calcare si spalare
1 prosop de plaja de persoana pentru plaja sau piscina - disponibil la receptie contra cost

Parcare:
In primele 30 de minute puteti parasi statiunea fara sa platiti o taxa de parcare
Statiunea Albena are 4 zone de parcare diferite. Biletul asigura un singur permis - intrare si parcare 24 de ore, cu exceptia parcarii Lazur, care va este oferita gratuit. Taxele de parcare difera in functie de zona dupa cum urmeaza:
-Parcare Lazur - gratuita
-Statia de autobuz de parcare - 5 BGN
-Zona albastra - 10 BGN
-Zona verde - 20 BGN pana la 01.07 si dupa 01.09, 25 BGN/24h (iulie si august)
* Prin plata in avans a parcarii, oaspetii cazati pot intra si iesi din zona cu plata de cate ori doresc (in perioada de timp platita).
Capacitate:
Autogara Parcare - 800 locuri de parcare
Zona albastra- 1200+ locuri de parcare
Puteti plati in oricare dintre zonele de parcare Albena, indiferent in ce zona se afla hotelul dvs.
Modalitatile de plata pentru parcarea in Albena sunt urmatoarele: la receptia hotelului, la statiile de plata sau prin scanarea codului QR de pe bilet cu smartphone-ul. Taxa de parcare in statiunea Albena este valabila 24 de ore.
Cum se plateste: Cash, card bancar sau prin scanarea codului QR.
Inainte de a parasi parcarea, asigurati-va ca ati validat si platit biletul la receptia hotelului sau la Statia de Plata Automatizata.
In cazul in care parasiti statiunea cu masina, va trebui sa platiti din nou taxa de parcare.
Mijloace de transport in statiune: Biciclete, taxiuri, trenuri sau transport electric iti stau la dispozitie.
Puteti merge la o plimbare pe jos de la parcarea statiei de autobuz pana la plaja centrala, ceea ce va va dura 10-12 minute; poti lua unul dintre trenurile turistice contra cost sau poti beneficia de una dintre cele doua linii de transport electric gratuit:
Linia albastra: pana la Maritim Paradise Blue Hotel & SPA, Ganvie Beach Club si plaja centrala.
Linie galbena: catre hotelurile Boryana, Nona, Elitsa si Mura si cea mai apropiata plaja a acestora.
Linie de transfer gratuita - de la Ralitsa Aquaclub si Calimera Ralitsa Superior la restaurantul RAI.
Linie de transfer gratuita - de la Gergana la zona pietonala.

**In functie de conditiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitatile hotelului sa nu fie complet functionale la inceputul si sfarsitul sezonului.

*Hotelul va pune la dispozitia oaspetilor gratuit 2 sezlonguri si 1 umbrela per unitate pe plaja incepand de la al 3-lea rand de umbrele (in functie de disponibilitate).
Randurile 1 si 2 sunt taxate si nu sunt incluse in pretul cazarii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.