Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat la doar cativa metri de mare, in inima complexului. Hotel Amelia este cea mai noua bijuterie de 5 stele din statiunea Albena.
Plaja: cu nisip, la metri de hotel. Bucurati-va de cea mai frumoasa si curata plaja de pe litoralul bulgar al Marii Negre, castigatoare a premiului Steagul Albastru Fundul marii este plat, cu acces lin.
Cazare: 141 camere - Camere si apartamente Deluxe cu vedere la parc; Camere si apartamente Deluxe cu vedere la gradina; Camere Deluxe cu vedere la mare; Camere Executive cu vedere la mare. Primul hotel tematic din Albena, dedicat primei femei pilot care a traversat Atlanticul, Amelia Earhart, va va intampina cu privelisti uimitoare si un sentiment complet de relaxare. Camere si apartamente noi Deluxe si Executive cu cel mai inalt standard si atentie la detalii. Zona de plaja de 5 stele pentru oaspetii hotelului. Calitate garantata a produselor din gradinile din Albena si ale producatorilor locali selectati. Lux Ultra All Inclusive. Bar pe acoperis, cu vederi panoramice uimitoare la mare, care ofera acces exclusiv oaspetilor de la etajele Executive si o varietate de cocktail-uri, meniu proaspat cu bauturi. Oportunitate de a organiza evenimente si cocktail-uri. Program de animatie de 6 zile cu activitati sportive si de divertisment pentru copii si adulti impreuna cu programul de animatie al Maritim Hotel Paradise Blue. Experienta premium intr-un simulator de zbor modern.
DBL 2+1 / 2+2 DELUXE PARK SIDE: aproc 25 mp. Spatioase si mobilate luxos, camerele de lux cu vedere la parc va vor surprinde prin functionalitatea lor. Pernele confortabile te vor transporta sus in nori, iar de pe balconul larg te vei putea bucura de o priveliste de neuitat asupra aleii centrale in timp ce sorbesti cafeaua de dimineata sau ceaiul din soiurile alese care te asteapta in camera. Sau va puteti relaxa in fata televizorului de 43 inch. Pentru siguranta dumneavoastra, exista un seif in fiecare camera. De asemenea, camerele sunt dotate cu set de calcat, telefon si minibar, aer conditionat. Dormitor cu doua paturi de o persoana, o canapea extensibila dubla, dus, balcon de 10 mp. Capacitate maxima: 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.
DBL 2+1 / 2+2 DELUXE GARDEN: aprox 37 mp. Spatioase si mobilate lux, camerele deluxe cu vedere la mare sau gradina va vor oferi o senzatie de relaxare de neuitat. Pernele confortabile te vor transporta sus in nori, iar de pe balconul larg te vei putea bucura de o priveliste de neuitat in timp ce sorbesti cafeaua sau ceaiul de dimineata din soiurile selectate care te asteapta in camera. Sau pur si simplu relaxeaza-te in fata televizorului de 43 inch. Pentru siguranta dumneavoastra, exista un seif in fiecare camera. De asemenea, sunt dotate cu set de calcat, telefon si minibar, aer conditionat. Camerele Deluxe cu vedere la gradina sunt situate la etajele 1-4. Dormitor cu doua paturi de o persoana, canapea extensibila, dus, balcon de 9 mp. Numar maxim de persoane: 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.
DBL 2+1 / 2+2 DELUXE SEA: aprox 37 m2 Spatioase si mobilate luxos, camerele deluxe cu vedere la mare sau la gradina va vor oferi o senzatie de relaxare de neuitat. Pernele confortabile te vor transporta sus in nori, iar de pe balconul larg te vei putea bucura de o priveliste de neuitat in timp ce sorbesti cafeaua sau ceaiul de dimineata din soiurile selectate care te asteapta in camera. Sau pur si simplu relaxeaza-te in fata televizorului de 43 inch. Pentru siguranta dumneavoastra, exista un seif in fiecare camera. De asemenea, sunt dotate cu set de calcat, telefon si minibar, aer conditionat. Dormitor cu doua paturi de o persoana, canapea extensibila, dus, balcon de 9 mp. Camerele Deluxe cu vedere la mare sunt situate la etajele 5 si 6. Numar maxim de persoane: 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.
1-BR APP 2+2: aprox 46 m2 Apartamentele Deluxe spatioase si mobilate lux, cu vedere la parc, sunt perfecte pentru familii. Pernele confortabile te vor transporta in nori, iar de pe balconul larg te poti bucura de vedere la promenada centrala plina de viata a complexului in timp ce sorbesti cafeaua sau ceaiul de dimineata din soiurile selectate care te asteapta in fiecare apartament. Sau va puteti relaxa in cada sau va puteti uita la televizor la unul dintre cele doua televizoare de 43 inch. Pentru siguranta dumneavoastra, fiecare apartament este dotat cu seif. De asemenea, aveti la dispozitie un set de calcat, telefon, aer conditionat si minibar. Dormitor twin, canapea extensibila, cada/dus, toaleta suplimentara, balcon de 8 mp. Numar maxim de persoane: 3 adulti si 1 copil.
Un patut este oferit gratuit la cerere prealabila
Hotelul nu accepta animale de companie
Hotelul nu dispune de facilitati pentru persoane cu dizabilitati
Despre hotel: Un restaurant tip bufet cu sala interioara 236 locuri si terasa exterioara 100 locuri; Restaurante A la Carte din imediata vecinatate - Celebrita si Montgolfie (in Maritime Paradise Blue) si alte restaurante A la Carte din Albena (* contra cost); 2 baruri la piscina - Burgerbar (Maritime Paradise Blue) si Rooftop bar la etajul 10 al Hotelului Amelia (acces gratuit doar pentru oaspetii de la etajele Executive); 1 VIP-Lounge Maritime Paradise Blue - necesita rezervare prealabila/contra cost; 3 piscine cu apa minerala - 1 piscina exterioara la etajul 10 al Hotel Amelia / acces gratuit doar pentru oaspetii de la etajele executive /; 1 piscina exterioara Maritime Paradise Blue; 1 piscina interioara la Senses SPA (Maritime Paradise Blue); 1 Senses SPA (Maritime Paradise Blue); 1 lobby bar; 1 Simulator de zbor; 1 scena de animatie; Club de copii; Wi-Fi gratuit in tot hotelul si pe plaja.

LUXURY ULTRA ALL INCLUSIVE in hotel MARITIM AMELIA ***** pentru Sezonul 2024 includ:

* Programul Luxury Ultra All Inclusive incepe la gustare in ziua check-inului si se termina cu pranzul in ziua plecarii.
Ora de check-in - dupa ora 14:00
Ora de check-out - inainte de ora 12:00

Restaurant si baruri: Restaurant principal cu terasa mare, SHO W Cooking, bufet sanatos, cine tematice; preparate vegetariene / vegane / fara gluten (la cerere); Cina festiva (iulie si august) - 2 pe luna
Mic dejun: 07:30 - 10:00 in bufet principal RESTAURANT LADY LINDY
Brunch: 10:00 - 11:00 in bufet principal RESTAURANT LADY LINDY
Pranz: 12:30 - 14:30 in bufet principal RESTAURANT LADY LINDY
Gustare: 15:00 - 17:30 in sala de bufet a restaurantului / bufet Celebrita
Cina: 18:30 - 21:30 in bufet principal RESTAURANT LADY LINDY
Gustare de noapte: 23:00 - 00:30 Cutie sanatoasa de la barul din hol
Toata ziua - in LOBBY BAR Canary /selectie de dulciuri si inghetata/

Bauturi:
Lobby Bar Canary - Selectie de bauturi si cocktailuri locale si importate, inghetata si prajituri (24 h), cu exceptia pana la 30.06. iar dupa 01.09. - de la 08:30 la 12:00
ROOFTOP BAR & POOL Club 99s - Selectie de bauturi si cocktailuri locale si importate /01.06.-15.09./ numai oaspeti executivi - 10:00 - 18:00 & 20:00 - 23:00
Pass Around: la 11:00 si la 15:00
BAR DE PISCINA Amelia - 10:00 - 18 & 20:00 - 22:00/15.05-10.09/ - numai bauturi ultra all inclusive
* Happy hours tematice in baruri - diferite in fiecare zi

Luxury Ultra All Inclusive la restaurantul principal Lady Lindy:
Meniu variat de 7 zile, restaurant 5 stele cu terasa spatioasa - SHO W cooking; bufet sanatos; bufete tematice; optiuni vegetariene, vegane si fara gluten, la cerere prealabila
Mic dejun: 07:30 - 10:00
Brunch: 10:00 - 11:00
Pranz: 12:30 - 14:30
Cina: 18:30 - 21:30
Cina tarziu: 23:30 - 00:30 (la barul din hol)
Cine cu gratar: de 6 ori pe saptamana
Cine tematice: de 2 ori pe luna (- iulie si august)
Gustari: 15:00 - 17:00( sala de bufet Celebrita)
Inghetata: in timpul meselor la Restaurantul Principal, la Lobby Bar, la Pool Bar
Lobby Bar - Selectie de bauturi si cocktail-uri locale si importate (24h)

DINE AROUND:
Pentru toti oaspetii, care au rezervat minim 7 nopti in statiunea Albena.
Programul este valabil pe tot sezonul estival.
Fiecare oaspete primeste 1 pranz gratuit meniu cu 3 feluri /salata sau aperitiv, fel principal si desert/ in restaurantele A-la-carte din Albena.
1 cina gratuita meniu cu 3 feluri /salata sau aperitiv, fel principal si desert/ in restaurantele A-la-carte din Albena sau 1 cina la restaurantul tip bufet de la Hotel Maritim Paradise Blue sau Flamingo Grand (01.07 - 31.08)
Oaspetii trebuie sa faca rezervarea la receptie, nu mai tarziu de ora 15:00 in ziua precedenta.

Bautura de bun venit la sosire cu vin spumant la barul din hol si suc pentru copii; cafea, ceai si minibar in camere (alimentare zilnica)
Reumplere zilnica a minibarului (apa minerala, apa carbogazoasa, bere, suc, sticla de alcool /0,330 l/); set cafea si ceai si apa minerala (reumplere zilnica)
Utilizarea gratuita a saunei si baii de aburi in Maritim Paradise Blue
Contra cost: Senses Spa & Wellness Salt Room in Maritime Paradise Blue
Teren de tenis - folosirea unui loc de joaca fara a juca; necesita rezervare prealabila la receptie.

Luxury Ultra All Inclusive - Executive guests:
Oaspetii care au rezervat o camera sau o suita Executive:
- sunt situate la etajul 7 si/sau 8;
- au acces la terasa Leasure de la etajul 8;
- au acces la barul de pe acoperis si la piscina de la etajul 10
si pachetul lor de lux Ultra All Inclusive include suplimentar:
- Bar pe acoperis - Selectie de bauturi si cocktailuri locale si importate pentru Chill out: 09:00 - 18:30 si bautura la apus: 20:00 - 23:00.

Sport si divertisment:

Plaja - zona exclusivista a plajei in fata hotelului: 1 umbrela si 2 sezlonguri pe plaja de la randul 3 de la mare pana la promenada sunt incluse in pret.
Salvamar pe plaja: 08:30 - 18:00
Serviciu de prosoape: 1 prosop de plaja de persoana pentru plaja sau piscina este oferit gratuit dupa furnizarea unui card de prosoape la locurile desemnate.
Wellness si SPA / Recreere:
Senses Spa & Wellness - toti oaspetii pot folosi sala de fitness si piscina interioara a Senses Spa & Wellness in Maritime Paradise Blue
Gratuit - sauna si baie de aburi
1 piscina exterioara
Animatie in Hotel Maritim Paradise Blue:
Program de divertisment si activitati sportive de prima clasa - animatie de 6 zile pentru adulti si copii; concerte si filme pe scena de vara; peste 50 de tipuri de activitati sportive in complex.
Iulie si august: aproape in fiecare seara spectacole si concerte pe scena de vara.
Sports Around (GRATIS) - fiecare oaspete, indiferent de locul in care sta in statiune, poate participa la orice activitate sportiva gratuit, ca parte a programului de sport si divertisment din toata Albena
*BONUS SPECIAL: Tenis gratuit pe zi - doar utilizarea terenului, fara echipament sau antrenor.R
Bicicleta - 1 bicicleta de persoana pana la 2 ore pe zi (o data pe sejur)

Pentru copii:
1 piscina pentru copii
Mini club - 6 zile pe saptamana, de la 10:00 pana la 12:00 si de la 15:30 pana la 17:30; de la 3 la 11 ani
Loc de joaca
Mini disco - de la 20:00 pana la 20:30 6 zile pe saptamana

Servicii suplimentare cu plata:

Room service
Utilizarea barului si a piscinei de pe acoperis - (intrarea in piscina, umbrela si sezlonguri pana cand sunt disponibile si bauturi incluse de la bar)
/ pentru oaspetii care au rezervat o camera Executive si o formula Luxury Ultra All Inclusive, utilizarea barului de pe acoperis si a piscinei cu bauturi este inclusa in pret /
SPA si tratamente wellness in centre de la Flamingo Grand Hotel 5* - Elements Spa & Wellness, Maritim Paradise Blue 5* - Senses Spa & Wellness, Calimera Ralitsa Superior 4* - Ralitsa Spa & Wellness si Medica Albena Spa; camera de sare, tratamente si masaje SPA si wellness, cosmetice.
Scoala de inot pentru tineri si batrani - Grand Swimming Trainers
Calarie, Yoga
Inchirieri masini Albena
Excursii, safari cu jeep, plimbari pe mare
Eliberare tarzie si check-in devreme, daca este posibil
spalarea si calcarea
Sporturi acvatice
Biciclete de inchiriat
Ingrijiri medicale, cabinet stomatologic, optice si farmacie
Scara rulanta
* Se platesc randurile 1 si 2 cu umbrele si sezlonguri.
Incarcator masina electrica

Parcare:
In primele 30 de minute puteti parasi statiunea fara sa platiti o taxa de parcare
Statiunea Albena are 4 zone de parcare diferite. Biletul asigura un singur permis - intrare si parcare 24 de ore, cu exceptia parcarii Lazur, care va este oferita gratuit. Taxele de parcare difera in functie de zona dupa cum urmeaza:
-Parcare Lazur - gratuita
-Statia de autobuz de parcare - 5 BGN
-Zona albastra - 10 BGN
-Zona verde - 20 BGN pana la 01.07 si dupa 01.09, 25 BGN/24h (iulie si august)
* Prin plata in avans a parcarii, oaspetii cazati pot intra si iesi din zona cu plata de cate ori doresc (in perioada de timp platita).
Capacitate:
Autogara Parcare - 800 locuri de parcare
Zona albastra- 1200+ locuri de parcare
Puteti plati in oricare dintre zonele de parcare Albena, indiferent in ce zona se afla hotelul dvs.
Modalitatile de plata pentru parcarea in Albena sunt urmatoarele: la receptia hotelului, la statiile de plata sau prin scanarea codului QR de pe bilet cu smartphone-ul. Taxa de parcare in statiunea Albena este valabila 24 de ore.
Cum se plateste: Cash, card bancar sau prin scanarea codului QR.
Inainte de a parasi parcarea, asigurati-va ca ati validat si platit biletul la receptia hotelului sau la Statia de Plata Automatizata.
In cazul in care parasiti statiunea cu masina, va trebui sa platiti din nou taxa de parcare.
Mijloace de transport in statiune: Biciclete, taxiuri, trenuri sau transport electric iti stau la dispozitie.
Puteti merge la o plimbare pe jos de la parcarea statiei de autobuz pana la plaja centrala, ceea ce va va dura 10-12 minute; poti lua unul dintre trenurile turistice contra cost sau poti beneficia de una dintre cele doua linii de transport electric gratuit:
Linia albastra: pana la Maritim Paradise Blue Hotel & SPA, Ganvie Beach Club si plaja centrala.
Linie galbena: catre hotelurile Boryana, Nona, Elitsa si Mura si cea mai apropiata plaja a acestora.
Linie de transfer gratuita - de la Ralitsa Aquaclub si Calimera Ralitsa Superior la restaurantul RAI.
Linie de transfer gratuita - de la Gergana la zona pietonala.

**In functie de conditiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitatile hotelului sa nu fie complet functionale la inceputul si sfarsitul sezonului.

*Hotelul va pune la dispozitia oaspetilor gratuit 2 sezlonguri si 1 umbrela per unitate pe plaja incepand de la al 3-lea rand de umbrele (in functie de disponibilitate).
Randurile 1 si 2 sunt taxate si nu sunt incluse in pretul cazarii..

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie