Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

A GOOD LIFE UTOPIA FAMILY RESORT

Descriere

A Good Life Utopia Family Resort reprezintă un complex amplasat într-o locație excepțională, dispunând de cel mai mare parc acvatic din regiune, oferind o experiență plină de distracție, emoție și adrenalină, inclusiv aventuri de rafting și sărituri bungee. Hotelul se bucură de un personal prietenos și experimentat, dedicat valorificării tuturor facilităților complexului. Utopia Family Resort devine indispensabil și memorabil prin experiența de vacanță ce aduce în prim plan sentimentul de dragoste, datorat arhitecturii deosebite și abordării nelimitate a serviciilor, toate îmbinate sub conceptul de "O viață bună".
Descriere hotel

A Good Life Utopia Family Resort reprezintă un complex amplasat într-o locație excepțională, dispunând de cel mai mare parc acvatic din regiune, oferind o experiență plină de distracție, emoție și adrenalină, inclusiv aventuri de rafting și sărituri bungee. Hotelul se bucură de un personal prietenos și experimentat, dedicat valorificării tuturor facilităților complexului.
Utopia Family Resort devine indispensabil și memorabil prin experiența de vacanță ce aduce în prim plan sentimentul de dragoste, datorat arhitecturii deosebite și abordării nelimitate a serviciilor, toate îmbinate sub conceptul de "O viață bună".
Localizare

A Good Life Utopia Family Resort este amplasat la o distanță de 95 km de aeroportul din Antalya și la 33 km de centrul orașului Alanya.

Facilități hotel
A Good Life Utopia Family Resort detine o arie foarte mare, 62.000 m2, ceea ce ii ofera posibilitatea de a desfasura multe servicii in vedea satisfacerii nevoilor turistilor sai, zone de relaxare, piscine exterioare atat pentru adulti cat si pentru copii, aquapark.
Restaurantul principal si cele a la carte oferta posibilitatea de a testa gusturi si preparate cu specific divers, baruri atat la interior cat si la exterior, pe plaja si la piscina, kids club, spa-ul, sporturile ce pot fi practicate si programele de entertaiment ofera posibilitatea de a va distra si relaxa.
Facilități camere
Fiecare cameră dispune de o baie privată dotată cu duș și uscător de păr, TV LCD cu canale satelit, telefon, minibar, seif, aer condiționat și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.