Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lotus Therm - oferte speciale


Descriere

Atentie!


accesul la piscinele interioare nu este permis conform normelor Covid!

Profil
Tratament
Localizare
Amplasataproape de liziera padurii, in preajma lacurilor cu lotusi sacri, nuferi albi,nuferi termali, Lotus Therm Spa & Luxury Resort este un spatiu datator devitalitate si de echilibru.

INFO HOTEL
AccesAquapark, informatii despre atractiile zonei si programe turistice, sala defitness, primirea si transmiterea mesajelor si corespondentei, bete NordicWalking, comisionar curier, sauna uscata, pastrarea obiectelor uitate, saunaumeda, camera depozitare bagaje, fantana de gheata, transportul bagajelor,teren de volei, seif in camera, apel de trezire, reviste si ziare, acordare deprim ajutor in caz de urgenta, acces internet, informatii privind mijloacele detransport si comenzi taxi, Smart TV, informatii culturale si rezervari,parcare. Animale de companie nu sunt acceptate.


CAZARE
Cu o capacitate de 180 camere si 262 delocuri de cazare (79 camere single, 37 camere double, 3 camere pentru persoanecu dizabilitati, 39 apartamente standard, 8 suite si 6 apartamente speciale aVIP, Honeymoon, Gold, Blue), ,,Lotus Therm Spa & Luxury Resort estecel mai spectaculos hotel din regiunea de vest a tarii. Etajul 7 al hoteluluieste alcatuit exclusiv din apartamentul VIP, care are terasa proprie. In zonareceptiei ,,Lotus Therm Spa & Luxury Resort, va intampina CrystalCafe, modern si ospitalier (este un bar de zi destinat intalnirilor formale siinformale).

MASA
Fiecare moment petrecut in restaurantulhotelului ,,Lotus Therm devine unul de referinta pentru oaspeti saupentru cei care decid sa celebreze aici evenimente personale si profesionale.Preparate culinare din toate bucatariile lumii sunt pregatite cu pricepere debucatari cu experienta certificata in gastronomie. Fiecare detaliu esteminutios pus la punct de organizatori, astfel incat evenimentul tau de 5 stelesa ramana in memoria tuturor prin fast, distinctie si originalitate. Dispune de180 locuri.

TRATAMENT
Terapia ,,TECAR - o terapie neinvaziva,antialgica, anti-inflamatorie si regenerativa care stimuleaza mecanismele deautovindecare ale organismului si care este folosita cu succes si intratamentele de fizioterapie, prin crearea unei stimulari intense la nivelcelular. Terapia ,,TECAR este recomandata pentru reducerea durerii, aedemelor, a inflamatiei si a contractiilor musculare. Stimularea energiei dininteriorul tesuturilor biologice activeaza procesele naturale de vindecare aleorganismului, avand totodata un efect anti-inflamator.
Initial, terapia TECAR s-a utilizat cu precadere in domeniul sportiv, mai alesin tratamentul afectiunilor sportivilor de performante, in care viteza devindecare si recuperarea fizica au o importanta deosebita. Succesul inregistratin acest domeniu a condus insa rapid la raspandirea aplicabilitatii terapiei,,TECAR si in alte domenii de activitate.
Efectele terapiei sunt:
- stimularea metabolica, care duce la accelerarea procesului de vindecare atesutului muscular lezat
- se previne formarea unui tesut fibros cicatriceal si se obtine o refacererapida si completa a fibrelor musculare chiar si in leziuni severe
- cresterea macro si microcirculatiei locale, cu efecte anti-inflamatorii siresorbtive, cu stimularea chiar si a drenajului limfatic
- actiunea asupra receptorilor de durere periferici, avand astfel si un efectanalgezic
Printre cele mai frecvente afectiuni care pot fi tratate cu succes prin terapia,,TECAR, mentionam: leziuni acute traumatice, sechele de fracturi,afectiuni articulare, epicondilita, sindromul de impingement al coafeirotatorilor, tendinita patelara, chistul Baker, fasciite plantare,metatarsalgia, tendinita calcaiului, gonartroza, coxartroza, coxalgia, dureride gat, sciatica, sindromul de tunel carpian si artropatie de boli autoimune.
IMPORTANT! Aparatul de efectuare a terapiei ,,TECAR din cadrul CentruluiNelumbo Med-Spa este unic in Regiunea de Nord-Vest a Romaniei.

Procedurile SPA se efectueaza de luni pana duminica.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.