Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Baile Govora este una dintre cele mai bogate statiuni balneare in ape iodurate si bromurate din Europa, iodul si bromul fiind de origine organica. Profilul statiunii este respirator si reumatismal.
DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Situat aproape de centrul orasului, Hotelul Parc are un numar de 88 camere cu cate 2 locuri si baie proprie, dotate cu TV, cablu, telefon. Restaurantul are o capacitate de servire de 160 locuri, barul de zi - 20 locuri; terasa 60 locuri. Hotelul are lift si ofera locuri de parcare.
FACILITATI UNITATE
Baza de tratament a hotelului dispune de cabinete pentru aerosoli, inhalatii, pulverizatii, bai la cada cu ape minerale, bai galvanice, electrofizioterapie, laseroterapie, termoterapie cu namol si parafina, sala de fitness, masaj, dus subacval, sala kinetoterapie
Indicatii terapeutice
Ofera tratamente pentru profilul Respirator si cel Reumatismal, acoperind o plaja larga de afectiuni precum: rinite, rinosinuzite, RFC, faringoamigdalite, otite - ORL; traheite, bronsite cronice asmatiforme, BPOC, astm bronsic, bronsiectazie - Respiratorii; afectiuni reumatismale - degenerative articulare, periarticulare, inflamatorii specifice.
Proceduri de tratament:
- Modul respirator: aerosoli, inhalaii, pulverizaii cu sulf si iod, unde scurte, solux, laser, MDF - magnetoterapie, kinbetiterapie, masaj, cura de teren.
- Modul reumatismal: hidroterapie cu ape minerale, hidrokinetoterapie, termoterapie, electroterapie, masaj, kinetoterapie
Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fiobligat sa achite diferenta la receptie.
DESCRIERE CAMERE
Cu o capacitate de 195 de locuri repartizate pe 5 etaje, Hotel Parc ofera facilitati de cazare in: 70 camere cu 2 paturi, 16 camere cu 2 paturi si baie comuna, 7 camere cu 3 paturisi baie proprie, 1 garsoniera.
Camerele au in dotare masuta de cafea, fotolii, televizor, telefon si minibar. Hotelul dispune de lift si locuri de parcare. In baie veti gasi articole de toaleta, prosoape, halate, cabina de dus sau cada si uscator de par.
ATRACTII TURISTICE
Manastirea Horezu si Polovragi, Pestera Muierii, Pestera Polovragi, Targul folcloric de ceramica de la Horezu, Culele de la Maldarasti (colectia etnografica), Casa Memoriala Anton Pann.
SERVICII DE MASA
Se acorda in restaurantul hotelului in sistem fisa cont.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie