Baile Govora
Localizare: Hotel Belvedere de 3 stele, este situat in statiunea Govora, intr-o zona ce ofera o panorama splendida asupra orasului. Este alergerea ideala atat pentru week-end-uri, vacante de odihna cat si pentru sejururi de tratament, atat pentru team building-uri cat si pentru tabere, cantonamente, cursuri sau conferinte.
Dotari generale: Restaurant (94 locuri), terasa (64 locuri), bar de zi (20 locuri), lift, parcare, parc propriu, foisor, sala de conferinte (80 locuri), baza de refacere (cabinete pentru aerosoli, sala de fitness, sauna, masaj, bazin de recuperare), internet.
Dotari camere: Hotelul Belvedere are o capacitate de cazare de 76 locuri dispuse in 17 camere cu pat matrimonial, 17 camere twin, 1 garsoniera, 3 apartamente. Garsonierele dispun de pat matrimonial si canapea extensibila iar apartamentele sunt compuse din dormitor si living cu canapea extensibila.Toate camerele sunt dotate cu Tv cablu, minibar, telefon, baie proprie.
Servicii de masa: Masa se poate servi in restaurantul propriu in sistem fisa cont.
Tratament: Baza de tratament a hotelului este renumita pentru variatatea si caracterul terapeutic al proprietatilor apelor bogate in clor, sodiu, iod, brom, sulf si cele hipotonice bogate in magneziu, calciu, putin sulf cunoscute si utilizate inca din 1866. Baza de tratament dispune de cabinete pentru aerosoli, sala de fitness, sauna, masaj, bazin de recuperare.
Tipuri de proceduri: bai calde cu ape minerale iodurate si sulfuroase, bai cu esenta de brad, bai cu bioxid de carbon, impachetari cu namol cald, pneumoterapie, aerosoli, masaj, masaj subacval, cure interne cu apa minerala.
Consultatia medicala se achita la fata locului.
Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie), card de sanatate activat si bilet de trimitere pentru serviciile clinice/ bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.
Atractii turistice:
- Manastirea Govora, inceputa de Vlad Dracul, in secolul al XV-lea, refacuta de Radu I si inzestrata mai apoi de Matei Basarab cu o tiparnita, la care s-a tiparit cea dintai carte de legi romaneasca.
- Manastirea Horezu, inaltata in 1693, de C. Brancoveanu si inclusa in patrimoniul UNESCO in 1995.
- Manastirea Dintr - un Lemn (sec. 17) ascunde o icoana facatoare de minuni a Fecioarei Maria.
- Manastirea Bistrita (1491).
Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.