Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Saras Sons

Descriere

Complexul Saras Sons este compus dintr-un hotel si un hostel, ambele cu facilitati premium! Hotelul Saras Sons si-a deschis portile la inceputul lui 2017, invitand oaspetii la relaxare si buna dispozitie. Iar hostelul Saras Sons, renovat in 2014, a devenit locul unde s-au simtit relaxati atat turistii romani, cat si cei straini, aflati in cautarea comorilor statiunii - apele sulfuroase si ionizarea negativa a aerului.

Cazare:
7 camere cu pat matrimonial, 11 camere duble cu doua paturi si 3 apartamente confortabile.

Incaperile sunt dotate cu aer conditionat, minibar, televizor color, cablu TV, internet, bai proprii.

Restaurant si baruri:


Complexul are in dotare restaurant, bar de zi si bar de noapte, unde se pot consuma mancaruri si bauturi alese si sunt oferite spectacole agreabile.

Tratament:

Baza de tratament, pusa recent in functiune, ofera o gama complexa de servicii medicale grupate in pachete, in functie de specificul bolilor.

Piscine exterioare pentru agrement: Saras Sons are 3 piscine cu ape termominerale.

Cu o suprafata totala de 635mp si un volum de 1050 mc, cele 2 piscine semiolimpice, cu dimensiuni de 25,00m/12,50m si cu o adancime care variaza intre 1,10m si 2,40m, cat si piscina pentru copii, cu dimensiunile de 10,00m/5,00m si cu adancime ce variaza intre 0,80m si 1,10m, se adreseaza tuturor categoriilor de varsta.

Accesul la piscine este gratuit pentru cazati.

Sezlongurile si umbrelutele se inchiriaza.

Alte servicii oferite:


Pastrarea valorilor la receptie si servicii de secretariat (fax, fotocopiere etc.) Tarifele de cazare nu includ taxele de parcare a autoturismelor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.