Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Hotelul Olanesti Spa Medical din Baile Olanesti este o locatie destinata persoanelor care cauta relaxarea, bunul gust si vibratiile pozitive, o oaza incare iti poti regasi echilibrul interior si imbunatati sanatatea cu ajutorul izvoarelor cu efect terapeutic.
DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Proprietatea include un centru spa, cu piscine cu apa sarata si de izvor, sauna uscata, camera de sare, caldarium si dus senzorial in sezon piscina exterioara cu apa sulfuroasa.
Micul dejun este disponibil in fiecare dimineata si include optiuni continentale si ala carte. Restaurantul hotelului este specializat in bucataria locala.
FACILITATI UNITATE
Tratament: afectiuni renale, afectiuni ale cailor urinare, ale tubului digestiv,respiratorii, dermatologice, hepatobiliare; factori de cura: ape minerale iodurate, bromurate, sodice, calcice, sulfuroase si clorurate; in baza detratament a hotelului Olanesti se pot efectua urmatoarele proceduri: curenti diadinamici, curenti interferentiali, magnetodiaflux, solux, ultrasunete, ultraviolete, ultrascurte, aerosoli, masaj, parafina, bai galvanice, dussubacval, kinetoterapie, hidrokinetoterapie, injectii cu apa minerala.
Centru SPA - jacuzzi, piscina cu apa sarata, piscina pentru copii, dus emotional, saunaumeda, sauna uscata, sala de fitness, caldarium, paturi termice din piatra sicabinete pentru terapii si proceduri SPA.
Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul demunca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
DESCRIERE CAMERE
Hotelul dispune de 198 camere cu doua paturi si cu pat matrimonial
CAMERELE NU AU AER CONDITIONAT
Dotari camera dubla: TV, minibar, uscator de par, toate au vedere panoramica si balcon.
ATRACTII TURISTICE
Manastirile din Nordul Olteniei - Turnu (1776), Stanisoara, Govora, Bistrita, Arnota din Costesti ctitorita in anul 1663 de Domnitorul Matei Basarab, Pestera Liliecilor, Pestera Polovraci, Pestera Muierii, centrul de olarit de la Horezu.
SERVICII DE MASA
Micul dejun se acorda in sistem bufet pentru minim 15 persoane sau a la carte, restul serviciilor de masa in sistem fisa cont.
FACILITATI COPII
Loc de joaca pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie