Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MISTRAL HOTEL

Descriere

Hotelul Mistral se află pe malul mării, oferind o vedere panoramică la mare și fiind amplasat lângă portul maritim. Clădirea impresionează prin fațada sa din piatră, ornamentele din fier forjat și atmosfera îmbietoare creată de verdeața abundentă, tipică regiunilor mediteraneene. Centrul orașului Balcic este la doar aproximativ 200 de metri distanță, facilitând accesul ușor la atracțiile locale și la atmosfera vibrantă a orașului.
Facilități hotel

Hotelul pune la dispoziție multiple facilități, printre care se numără un lobby bar, un restaurant amplasat pe malul mării și o sală de conferințe. Construcția este dispusă pe 4 etaje și este dotată cu lift pentru acces facil la toate nivelele.
La recepție, oaspeții au opțiunea de a închiria un seif contra cost, în timp ce accesul gratuit la internet wireless este disponibil în întregul hotel.
Printre serviciile oferite contra cost se numără accesul la terenul de tenis, închirierea de biciclete, practicarea sporturilor motorizate pe apă, participarea la excursii cu vaporasul și jocul de golf.
Facilități camere
Fiecare cameră dispune de aer condiționat, televizor cu ecran plat, telefon, minibar, baie cu cabină de duș sau cadă, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.