Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PEAKTURE HOTEL BALVANYOS

Descriere


INFORMATII GENERALE: HOTEL CU SPA KIDS FRIENDLY !Incepand din 25 iunie 2024 oaspetii cazati in Balvanyos Resort au access gratuit si nelimitat la piscine, saune, baie cu aburi salina, jacuzzi, dupa cum urmeaza: - prin crearea celor doua SPA-uri - Adults Only si Kids Friendly - conceptul Grand Santerra SPA ofera servicii de calitate atat familiilor cu copii, cat si celor care vor sa aiba parte de servcii SPA intr-o atmosfera cat mai relaxanta. Separarea celor doua Spa-uri este un raspuns la cererea oaspetilor nostri de-alungul anilor.
Persoanele sub 14 ani vor fi insotite de minim 1 adult in Grand Santerra SPA Kids Friendly, program de marti pana duminica intre orele 9-21 respectiv 11-21 in zilele de luni.
Persoanele peste 14 ani, sunt considerate adulte si au acces la Grand Sanetrra SPA Adults Only, program de marti pana duminica intre orele 9-21 respectiv 11-21 in zilele de luni.


Descopera cel mai nou hotel din Balvanyos Resort - Peakture Hotel. Incadrat perfect in mediul inconjurator si stilul architectural al Resortului - cladirea noua de 4 etaje cuprinde 50 de camere elegante create cu stil si rafinament, restaurantul Bundaberry cu specialitati de pizza italiana, roof top barul Champagne and more, un centru de conferinte si nu in ultimul rand un Spa nou dedicat familiilor cu copii.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE:

Grand Santerra Spa s-a dezvoltat cu un Spa nou dedicat familiilor cu copii. Aflat in cladirea hotelului Peakture, cu o suprafata totala de 2000 mp, este un adevarat paradis pentru copii, unde e loc pentru distractie si voie buna. Zona splash creata special pentru ei cuprinde piscina de mica adancime, loc de joaca interactiv si colorat cu fantani arteziene in diferite forme florale care se transforma in stropitori. Piscina mare este ideala pentru inot, iar jacuzzi-ul este coltul relaxarii pentru toata lumea. Interiorul Spa-ului are multe spatii de relaxare, sezlongurile din puf iti ofera confort si odihna. Terasele exterioare sunt spatioase si te bucuri de aerul curat, soare si peisajul montan.

DESCRIERE CAMERE: Camerele spatioase cu lumina naturala, stilul elegant si modern creeaza o atmosfera relaxanta si primitoare. Culorile calde si neutre, lemnul si accesoriile folosite in decorul interioarelor iti ofera un sentiment de confort si lux.

Hotelul Peakture Balvanyos ofera o varietate de camere duble, apartamente spatioase, si suite presidentiale luxoase, toate echipate cu facilitati moderne si confort maxim pentru a asigura un sejur cat mai relaxant si memorabil.
Oaspetii pot alege intre camere cu vedere panoramica impresionanta asupra muntilor si camere cu vedere linistitoare catre padure.

Camera Deluxe cu Vedere la Padure, spatioasa si confortabila, cu o suprafata de 29 m2 are o vedere spectaculoasa spre padure. Sunt ideale pentru una sau doua persoane, optional cu pat suplimentar pentru a 3-a persoana. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV cu ecran plat, prin satelit, seif electronic, mini-bar, facilitati de preparare a cafelei in camera, Wi-Fi gratuit, incuietoare electronica la usi. Bai echipate modern, cu dus, uscator de par, oglinda cosmetica, articole de toaleta pentru oaspeti, prosoape pufoase. Nu au balcon.

Camera Deluxe - Vedere Panoramica, spatioasa, avand o suprafata de 24 m2 cu vedere panoramica spre muntii inconjuratori. Sunt ideale pentru una sau doua persoane. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV cu ecran plat, prin satelit, seif electronic, mini-bar, facilitati de preparare a cafelei in camera, Wi-Fi gratuit, incuietoare electronica la usi. Bai echipate modern, cu dus, uscator de par, oglinda cosmetica, articole de toaleta pentru oaspeti, prosoape pufoase. Nu au bacon.

Panoramic View Suite cu 2 Dormitoare, Living si Balcon - Apartament confortabil cu vedere panoramica spre muntii inconjuratori avand o suprafata totala de 64 m2 cu living si 2 dormitoare. Este ideala pentru 4 sau maxim 5 persoane, optional cu canapea extensibila in living. Apartamentul este dotat cu aer conditionat, TV cu ecran plat, prin satelit, seif electronic, mini-bar, facilitati de preparare a cafelei in camera, Wi-Fi gratuit, incuietoare electronica la usi. Are 2 bai echipate modern, cu dus, uscator de par, oglinda cosmetica, articole de toaleta pentru oaspeti, prosoape pufoase.

Panoramic View Suite cu 1 Dormitor, Living si Balcon - Apartament confortabil cu vedere panoramica cu o suprafata totala de 41 m2 cu living si 1 dormitor. Este ideala pentru maxim 4 persoane optional cu canapea extensibila in living. Apartamentul este dotat cu aer conditionat, TV cu ecran plat, prin satelit, seif electronic, mini-bar, facilitati de preparare a cafelei in camera, Wi-Fi gratuit, incuietoare electronica la usi. Bai echipate modern, cu dus, uscator de par, oglinda cosmetica, articole de toaleta pentru oaspeti, prosoape pufoase.

Presidential Suite Vedere Panoramica cu 1 Dormitor, Living si Balcon - Apartament presidential cu vedere panoramica spectaculoasa cu o suprafata totala de 70 m2 cu living spatios, 1 dormitor si balcon mare. Este ideala pentru maxim 4 persoane optional cu canapea extensibila in living. Apartamentul este dotat cu aer conditionat, TV cu ecran plat, prin satelit, seif electronic, mini-bar, facilitati de preparare a cafelei si ceaiului in camera, Wi-Fi gratuit, incuietoare electronica la usi. Bai echipate modern, cu dus, uscator de par, oglinda cosmetica, articole de toaleta pentru oaspeti, prosoape pufoase.

Presidential Suite Vedere la padure cu 1 Dormitor, Livingsi Balcon - Apartament presidential cu vedere spre padure cu o suprafata totala de 70 m2 cu living spatios, 1 dormitor si balcon mare. Este ideala pentru maxim 4 persoane optional cu canapea extensibila in living. Apartamentul este dotat cu aer conditionat, TV cu ecran plat, prin satelit, seif electronic, mini-bar, facilitati de preparare a cafelei si ceaiului in camera, Wi-Fi gratuit, incuietoare electronica la usi. Bai echipate modern, cu dus, uscator de par, oglinda cosmetica, articole de toaleta.


LOCALIZARE: Amplasat in cel mai inalt punct al resortului, cladirea ofera o priveliste montana spectaculoasa. Din fiecare colt al cladirii poti admira peisajul inconjurator si padurea care o inconjoara.

POLITICI: check in dupa ora 16.00, check out cel tarziu pana in ora 12.00, accesul cu animale de companie interzis, nu se accepta introducerea si consumul in spatiile comune de bauturi alcoolice si nealcoolice altele decat cele comercializate in cadrul locatiei.


SERVICII DE MASA:

Restaurantul Bundaberry deschis in Hotelul Peakture este dedicat iubitorilor de pizza, unde oaspeti nostri se pot bucura de adevarata pizza italiana, proaspat scoasa din cuptor. Meniul creat impreuna cu maestrul pizzar Iulian Dumitrescu cuprinde pizza classica italiana (margherita, napoletana, diavola, capriciosa), pizza gourmet si pizza signature cu ingrediente proaspete din zona precum branza de burduf, urda fermentata, smantana de casa, slanina secuiasca, crema de leurda etc.
Dincolo de specialitatile de pizza va recomandam platourile antipasti, platoul cu bunatati locale si branzeturi locale si internationale.
Pasionati de vinuri pot alege printre sute de vinuri internationale si romanesti. Cocktailurile signature si deserturile delicioase vin in completarea experientei culinare oferit de restaurantul Bundaberry.


FACILITATI EVENIMENTE:

Sala de conferinta Anna se afla in Hotelul Peakture, are dimensiunea de 145 m2. Este o sala ultramoderna dotata cu mobilier si echipament de ultima generatie. Cuprinde un led wall de 5 pe 2.7 metri. Capacitate: 80 persoane (fara mese), 60 de persoane cu mese. Aranjament: U-shape, Classroom, Teatru.

Sala de conferinta Mohos se alfa in Hotelul Peakture cu 65 m2, fiind ideala pentru sedinte si conferinte mai restranse. Capacitatea maxima este de 30 de persoane. Aranjament: U-shape, Classroom.








Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie