Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUE DREAMS RESORT & SPA

Descriere

Cu zona proprie de plajă privată şi un centru spa bine dotat, Club Blue Dreams de 5 stele, are vedere la Marea Mediterană şi oferă camere de lux cu un balcon mobilat.
Localizare:

Bodrum este la numai 10 km de Blue Dreams Club, iar Aeroportul Milas este la 20 de minute cu maşina.

Categorie:

5*

Facilitati hotel :

Cu zona proprie de plajă privată şi un centru spa bine dotat, grădini luxuriante şi amenajate care înconjoară Club Blue Dreams duc la terenul de tenis şi mare, unde oaspeţii se pot bucura de snorkelling, windsurfing şi scufundări. Pentru relaxare, centrul spa are un hamam şi tratamente de masaj.

Restaurantul principal al hotelului, Turquoise, permite oaspeţilor să savureze preparate din bucătăria turcească şi internaţională în timp ce se bucură de vederea panoramică la mare. Alte restaurante de la hotel oferă mâncăruri italiene sau preparate din fructe de mare.

Blue Dreams oferă o viaţă de noapte vibrantă, cu un club de noapte şi divertisment în incintă. Copiii se pot distra la mini club, parcul acvatic şi locul de joacă.

Facilitati camere:

Camerele cu aer condiţionat de la Blue Dreams au un interior modern şi elegant. Toate camerele au parchet, TV prin satelit şi un minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.