Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BODRUM SKYLIFE HOTEL

Descriere

Hotelul Skylife Bodrum este situat in Golful Gumbet, ofera piscina in aer liber pentru adulti si pentru copii, fiind localizat in apropierea magazinelor, cafenelelor si restaurantelor din Bodrum.
Descriere:

Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.

Localizare:

Hotelul Bodrum Skylife All Inclusive este localizat in Golful Gümbet, la aproximativ 50 de metri de Marea Egee si la doar 5 minute distanta cu masina de centrul orasului Bodrum. Aeroportul Milas-Bodrum este situat la 38 km departare.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant, terasa, bar, gradina, internet gratuit in cadrul hotelului, piscina, divertisment de seara, inchirieri biciclete, tenis de masa, biliard, animatori, darts, schimb valutar, camera de bagaje, zona pentru fumatori, serviciu de transfer, room service, receptie deschisa non stop si parcare.

Facilitati camere:

Toate camerele sunt dotate cu urmatoarele facilitati: televizor, telefon, minibar, seif, aer conditionat, baie privata si balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie