Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Luxuria Toff Dominium Apartments

Descriere

LUXURIA Toff Dominium ApartmentsSituat in Bucuresti, Luxuria TOFF Dominium Apartments ofera cazarecu WiFi gratuit si parcare privata gratuita. Apartamentele sunt localizateintr-un complex premium din zona Expozitiei - Romexpo, noul pol de business alBucurestiului, cu acces facil catre cladirile de birouri din Piata Presei: AnaTowers, Expo Business Park, catre Parcul Herastrau, Aeroportul Otopeni saucatre centrul orasului.
Beneficiezi de toate facilitatile de aici: parcpropriu, cu fantani arteziene si spatii de relaxare, lounge amenajat ca unspatiu de interactiune, centru de fitness modern, dotat cu echipamente deultima generatie, locuri de joaca sigure pentru copii, receptii primitoare sielegante.
Unitatea de cazare este dotata cu aer conditionat, TV cu ecran platcu canale prin cablu, bucatarie complet utilata, cu zona de luat masa si baieprivata cu uscator de par. De asemenea, sunt disponibile o masina de spalatvase, un cuptor cu microunde si un prajitor de paine, precum si un aparat decafea si un fierbator de apa.
Luxuria TOFF Dominium Apartmentsa intampinat clientii incepand cu 6 dec. 2022.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.