Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Kaliakria Resort este situat in inima asa-numitei riviere bulgare de golf si ofera probabil cele mai bune privelisti din zona. Apartamentele au vedere la zonele verzi ale unui teren de golf cu 18 gauri proiectat de Gary Player si Kavarna Bay, care se intinde de la Capul Kaliakra pana la Albena si Nisipurile de Aur. Statiunea Kaliakria este situata la 55 km de Varna, Balcic este la 9 km si Kavarna - 7 km. Statiunea internationala Albena este la 20 de minute de mers cu masina.
Plaja: Adora Beach este accesibila printr-un traseu ecologic sau cu masina. Plaja Heros este a doua cea mai apropiata plaja - la 5 minute de mers cu masina. Fundul marii este plat, cu acces lin.
Cazare: Stilul Kaliakria Resort este o combinatie de arhitectura tipic mediteraneana si locala bulgara. Toate apartamentele au o terasa mare cu vedere la mare, piscina sau terenuri de golf. Apartamentele de la parter au acces direct la gradina si piscina. Apartamentele cu doua dormitoare sunt dotate cu semineu.
STUDIO 2+0: aprox 32 mp. + terasa 12 mp. cu vedere la piscina. Garsoniera ofera cazare confortabila pentru doua persoane cu un pat dublu, chicineta complet utilata, zona de luat masa, aer conditionat separat, TV, baie cu dus si incalzire prin pardoseala. Capacitate maxima 2 adulti si bebelus.
APARTAMENT 2+1: aprox 65 mp. + terasa 15 mp. cu vedere la piscina. Apartamentele ofera un dormitor separat cu un pat dublu, un living cu o chicineta complet utilata, o zona de luat masa, o canapea extensibila in living, aer conditionat separat, un televizor, o baie cu cada sau cabina de dus si podea. Incalzi. Capacitate maxima 3 adulti cu un bebelus sau doi adulti cu 2 copii pana la 7 ani sau 1 copil pana la 14 ani si 1 copil pana la 7 ani.
APARTAMENT 4+1: aprox 95 mp. + terasa 16-30 mp. cu vedere la piscina. Apartamentele ofera doua dormitoare separate, un living cu o chicineta complet utilata, o zona de luat masa, o canapea extensibila in living, aer conditionat separat, un televizor, doua bai, fiecare cu o cada (cada si dus in unele apartamente) si incalzire in pardoseala. Capacitate maxima 5 adulti cu bebelus sau 4 adulti cu 2 copii pana la 7 ani sau 1 copil pana la 14 ani si 1 copil pana la 7 ani.
Nota! Toate apartamentele sunt mobilate individual.
Patutul de copii este oferit gratuit la cerere prealabila.
Animalele de companie cu obiceiuri igienice /pana la 10kg/ sunt acceptate contra unei taxe de 15 EURO/zi, si nu au voie sa fie dezlantuite in zonele comune ale statiunii.
Despre hotel: Receptie 24 de ore, restaurant El Balcon Del Mundo (considerat unul dintre cele mai bune de pe coasta bulgara a Marii Negre), bistro Turquoise, Terrazza Piza&Pasta care este cea mai recenta editie a familiei noastre de restaurante a venit sa va ofere, in un spatiu confortabil, cu baldachin in aer liber, pizza italiana autentica si paste facute cu produse de cea mai inalta calitate. Bar la piscina infinit si gratar, bar la piscina Kaliakria Hills, diverse oportunitati de sport si recreere precum golf, tenis, calarie si altele, 5 piscine, servicii de conferinte, spalatorie si calcatorie.
Parcare: gratuita, nepazita (in functie de disponibilitate).
Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica pretul parcarii in orice moment

Mic dejun 08:00 - 10:30 Bufet - gustari, fructe, deserturi, bauturi (cafea, ceai, suc, lapte si apa)

* Check-in se face dupa ora 15:00 si plecarea inainte de ora 12:00.

Sport si divertisment:
Acces la 5 piscine exterioare. Sezlongurile si umbrelele de soare sunt incluse in pret.
Internet Wi-Fi in zonele comune.
Fitness, tenis de masa
Cafea, ceai si apa minerala la sosire - un compliment din partea hotelului
Seifuri la receptie - in functie de disponibilitate.

Pentru copii:
Sectiunea pentru copii a piscinei
Copii in aer liber Kaliakria Kids Club

Servicii suplimentare contra cost:
Sezlonguri si umbrele de soare pe plajele Adora si Heros: 12 - 30 BGN pentru 1 umbrela si 2 sezlonguri
Restaurant EL BALCON DEL MUNDO
The Garden Bistro
Terrazza Pizza si Paste

Restaurant EL BALCON DEL MUNDO
Considerat de multi drept unul dintre cele mai bune restaurante de pe coasta Marii Negre, El Balcon del Mundo va va intampina cu stralucirea calda a barului sau de onix si cu flacarile aprinse pe timp de noapte. Inspirata de elementele naturii, atmosfera mediteraneana va va satisface toate simturile. Meniul este sezonier si prezinta o selectie excelenta de fructe de mare si mancaruri fine din diferite parti ale lumii, impreuna cu cele mai bune exemple de specialitati traditionale bulgare. Carnea de vita de calitate excelenta este o necesitate pentru iubitorii de carne. Intrucat restaurantul este considerat de multi ca fiind cel mai bun de pe coasta bulgara a Marii Negre, rezervarile in weekend si sezonul de varf sunt esentiale.
Program: 08:00 - 23:00.

The Garden Bistro
In The Garden Bistro puteti gusta meze si aperitive usoare, salate proaspete de gradina, gatit de casa tipic bulgaresc sau carne suculenta la gratar de la gratar cu carbune. Cateva internationale bune din toate timpurile, cum ar fi Spaghete Bolognese si Bistro beef burger sunt adaugate in meniu. Ne straduim sa obtinem majoritatea produselor la nivel local si sa servim mancaruri traditionale de sezon. Vara, multe dintre legume si ierburi sunt cultivate in propria noastra gradina. Cu o zona de joaca pentru copii chiar langa, The Garden Bistro este foarte prietenos cu copiii. In iulie si august avem distractie fantastica pentru copii cu jocuri, karaoke, discoteca pentru copii, filme. Garden Bistro este deschis pentru cina intre orele 18:00 - 23:00. Inchis miercurea.

Terrazza Pizza si Paste
Cea mai recenta editie pentru familia noastra de restaurante, Terrazza pizza & pasta va ofera un spatiu confortabil, in aer liber, cu o vedere fantastica la mare si o atmosfera relaxata si relaxata. Pizza si paste italiene autentice facute cu produse de cea mai inalta calitate pentru mancare sau la pachet.
Deschis pentru cina doar 19:00 - 23:00. . Inchis in zilele de marti.

INFINITY pool-bar & BBQ
Situat langa piscina infinita centrala, barul serveste bauturi proaspete si cocktail-uri pe tot parcursul zilei pana la inceputul serii. In timpul sezonului de varf sunt organizate evenimente muzicale de dupa-amiaza, cu muzica live sau DJ. Program: 09.30 - 18.30. Pranzul usor cu salate, fructe de mare si carne la gratar cu carbune este servit intre orele 12.30 si 15.00.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie