Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Akti Toroni Boutique

Descriere

Dotarile sale moderne, de arhitectura contemporana si lux simplu, sunt dezvoltate intr-un complex cu doua etaje care a primit o certificare Ecolabel. Hotelul dispune de plaja privata cu echipament complet, bar pe plaja cu bauturi racoritoare, restaurant a la carte cu bucatarie creativa greceasca - bar si snack bar, piscina exterioara cu jacuzzi si parcare privata. Facilitatile includ o sala de sport dotata, servicii spa si de infrumusetare, un loc de joaca pentru copii si alte servicii specializate la cerere.
Este cel mai prietenos hotel din Toroni, care indeplineste conditiile necesare unui mediu cu adevarat familial. Serviciul de bunavoie al personalului bine pregatit promite o sedere placuta, in timp ce, in acelasi timp, departamentul de concierge este intotdeauna gata sa sugereze activitati interesante pentru escapade unice in zona mai larga, atat pentru adulti, cat si pentru tineri si copii.
Numar de camere: 13 apartamente luxoase nou construite si 26 de studiouri renovate cu gust.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.