Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexandros Palace & Suites Hotel

Descriere

Hotelul Alexandros Palace din Ouranoupolis ofera servicii de cea mai buna calitate la preturi accesibile. Hotelul este contruit in stil amfiteatru, iar camerele se afla la o distanta intre 100 - 500 de metri de plaja.
Localizare:

Hotelul Alexandros Palace este localizat in zona Tripiti, in imediata apropiere a orasului Ouranoupolis, la aproximativ 100 de metri de plaja.

Facilitati Hotel:

Hotelul dispune de: 2 piscine exterioare, restaurant cu vedere spre mare, restaurant a la carte, snack bar si taverna localizate langa piscina, salon de servit micul dejun, bar la psicina, bar pe plaja, bar clasic, internet WiFi & seif (contra cost), plaja privata (accesul la plaja se face prin tunel subteran), centru SPA: piscina interioara, sauna, jacuzzi, masaj, sala de sport, loc de joaca, parc/gradina, parcare.

Facilitati Camere:

Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, aer conditionat, frigider sau minibar, TV satelit, telefon, internet, seif, feon si balcon sau terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.