Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PEARL APARTMENTS

Descriere

Pearl Apartments este situat pe plaja de sud in orasul Nessebar, chiar pe malul marii. Orasul vechi este la 20 de minute (pe jos), iar Sunny Beach - la doar 3 kilometri. De asemenea, este oferit transport gratuit la parcul acvatic Nessebar si la parcul acvatic Action Sunny Beach. Partea de apartament este cu trei stele, iar cele doua cladiri sunt la 20 de metri una de cealalta.
Plaja: nisipoasa, in fata hotelului. Fundul marii este plat, cu acces lin.
Cazare: Pearl Apartments consta din doua corpuri separate - unul cu cinci etaje, deservit de un lift pe linia intai cu garsoniere, apartamente cu un dormitor si un apartament cu doua dormitoare si unul cu patru etaje fara lift pe linia a doua cu doua apartamente cu doua dormitoare. apartamente cu dormitoare. Spatiile de cazare dispun de aer conditionat separat, televizor, minibar, terasa, care dezvaluie o vedere laterala sau frontala spre mare sau spre parc (in fiecare dintre spatii) si o baie cu cabina de dus, o toaleta si un uscator de par.
STUDIO 2+1/ 2+2 - 1 LINIE: Aproximativ 25 mp. Studiourile au 2 paturi de o persoana, doua canapele extensibile, un telefon, un minibar (fara bauturi), un televizor, acces la internet Wi-Fi, un aer conditionat separat, o terasa si o baie cu cabina de dus, toaleta si uscator de par. Capacitatea maxima este de 2 adulti si 2 copii cu varsta de pana la 12 ani.
APP 2+1/ 2+2 - 1 LINE: Aproximativ 30 mp. Apartamentele cu un dormitor constau dintr-un dormitor cu un pat dublu, un living cu doua canapele extensibile, o terasa si o baie cu cabina de dus, toaleta si uscator de par si au telefon, minibar (fara bauturi) , un televizor, acces la internet Wi-Fi si un aer conditionat separat. Dormitorul si camera de zi sunt separate printr-o usa. Capacitatea maxima este de 4 adulti.
APP 2+1/ 2+2: Aproximativ 30 mp. Apartamentele cu un dormitor constau dintr-un dormitor cu un pat dublu, un living cu doua canapele extensibile, o terasa si o baie cu cabina de dus, toaleta si uscator de par si au telefon, minibar (fara bauturi) , un televizor, acces la internet Wi-Fi si un aer conditionat separat. Dormitorul si camera de zi sunt separate printr-o usa. Capacitatea maxima este de 4 adulti.
APP 4+2: Aproximativ 60 mp. Apartamentele cu doua dormitoare sunt compuse din doua dormitoare cu doua paturi de o persoana fiecare, un living cu doua canapele extensibile, o terasa si o baie cu cabina de dus, toaleta si uscator de par si au telefon, minibar ( ( ( fara bauturi), un televizor, acces internet Wi-Fi si aer conditionat central.Dormitoarele si livingul sunt separate prin usi.Ocuparea maxima este de 6 adulti.
Patutul de copii este disponibil gratuit si la cerere prealabila.
Hotelul si infrastructura adiacenta nu sunt accesibile persoanelor in scaune cu rotile. Hotelul nu dispune de spatii, adaptate pentru cazarea persoanelor cu dificultati de mobilitate.
Nu este permisa cazarea cu animale de companie.
Despre hotel: La dispozitia oaspetilor exista un restaurant cu o capacitate de 50 de locuri interioare si 70 de locuri pe terasa exterioara, care dezvaluie o priveliste uimitoare catre orasul vechi si plaja si magazine de suveniruri, cosmetice, haine si bijuterii. Hotelul ofera, de asemenea, minifotbal, un centru de fitness si o piscina in aer liber cu o sectiune pentru copii. In plus, oaspetii pot solicita inchiriere de masini sau bilete pentru parcul acvatic Nessebar si parcul acvatic Action Sunny Beach, precum si pentru diferite excursii.
SPA: Hotelul Aphrodite are o sauna si un cabinet de masaj.

IMPORTANT! Toate serviciile sunt disponibile pe teritoriul Hotelului Aphrodite. In Pearl Apartments exista doar garsoniere si apartamente!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.