Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Marina Sands Obzor este un hotel nou deschis in 2018 si se afla in extremitatea sudica a statiunii, la numai 100 de metri de plaja. Cu facilitati de ultima ora, conditii de cazare si utilitati moderne, Marina Sands Obzor promite o vacanta linistita cu servicii de calitate.

Descriere :

Hotelul Marina Sands  4 stele se afla situat pe plaja din statiunea bulagreasca Obzor. Cu un design elegant, spatiile de cazare avand  toate facilitatile necesare pentru un sejur de neuitat. 

Localizare:

Hotel Marina Sands de 4 stele din Obzor se afla in extremitatea sudica a statiunii, direct pe plaja, la 2 km de centrul statiunii si 4 km de Aqua Park Obzor. Cu facilitati de ultima ora, conditii de cazare si utilitati moderne, Marina Sands promite sa devina un hotel foarte cautat de turistii care apreciaza linistea si serviciile de calitate.

Website:

http://www.miramar-bg.com/ro/

Facilitati hotel:

Hotel Marina Sands dispune de: lobby, receptie, restaurant principal, restaurant a la carte, lobby bar, piscina exterioara pentru adulti, piscina exterioara pentru copii, 1 tobogan, sezlonguri, umbrele si saltele la piscina, fitness, masaj (contra cost), coafor (contra cost), cosmetica (contra cost), conexiune Wi-Fi, volei, darts, tenis de masa, biliard, camera de jocuri, sporturi acvatice (contra cost), magazin, gradina, facilitati pentru persoanele cu disabilitati, spalatorie, servicii medicale, parcare (in limita disponibilitatilor). mini club, animatie pentru copii, spatiu de joaca pentru copii, patut pentru infanti .

Facilitati camere:

Hotel Marina Sands dispune de 2 cladiri a cate 4 etaje, 3 lifturi fiecare si avand in total 130 de spatii de cazare , camere dotate cu aer conditionat, balcon cu vedere la mare sau parc, baie cu cada, TV prin satelit si canal video si mini bar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie