Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat aproape de plaja, in zona de nord a statiunii, aproape de hotelul Miramar. Complexul dispune de o cladire principala (hotel) si de cateva cladiri secundare (vile) si a fost inaugurat in sezonul 2019.

Descriere :

Reina del Mar este noua perla a statiunii Obzor oferind conditii exelente de cazare, facilitati multiple atat pentru adulti cat si pentru copii, un sistem Ultra All Inclusive extrem de bogat si variat si servicii de inalta clasa, specifice lantului. 

Localizare:

Hotelul  Reina Del Mar este situat pe prima linie în Obzor, lângă Hotelul  Miramar. Centrul orașului este la 1 km, iar Aeroportul Varna este la doar 60 km.

Facilitati hotel:

Hotel Reina del Mar dispune de: receptie, lobby, lobby bar, restaurant principal cu terasa, restaurante tematice, cofetarie, 2 piscine exterioare cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscine, piscina interioara, centru Spa, room service, conexiune internet Wi-Fi (gratuit), animatie pentru adulti si copii, plaja privata cu sezlonguri si umbrele la plaja (gratuit), sala de conferinte, parcare pazita (gratuit). Hotel Reina del Mar nu accepta accesul cu animale de companie.

Facilitati camere:

Hotel Reina del Mar dispune de o cladire principala si mai multe adiacente si un total de 637 de spatii de cazare.
Toate camerele sunt dotate cu: aer conditionat, baie cu dus, uscator de par, cosmetice de baie premium, TV LCD satelit, telefon, mini bar, seif (contra cost), conexiune internet Wi-Fi (gratuit), balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie