Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNRISE ALL SUITES 4*


Descriere

Hotel Sunrise All Suites 4* - Obzor - Bulgaria


Prezenate oficiala:
http://www.sunrise.bg/sunrise-all-suites-resort/za-hotela

Intr-o zona linistita, aproape de mare, hotelul Sunrise All Suites 4* ofera servicii de calitate pentru o vacanta relaxanta.

Relaxare: Hotelul retras intr-o zona linistita si departe de forfota statiunii ofera spatiu si multe zone deschise unde briza marii si soarele verii confera un ambient placut.
Orice loc se alege fie restaurantul, fie Spa-ul, turisti se destind intr-un mediu cat mai aproape de natura.

Servicii de masa: Bucataria hotelului serveste meniuri variate. Masa servita este tip buffet suedez si de doua ori pe saptamana sunt cine tematice, cum ar fi din bucataria internationala, balcanica, mediteraneana si asiatica.
Restaurantul principal ofera meniu all inclusive, cu servire pe terasa cu vedere spre lac, cu un program zilnic 07.30- 21.30.
La restaurantul A la carte se pot servi dintre meniurile rafinate pregatite pentru turistii hotelului. Aici programul este 12.30-16.00 unde se poate alege meniu principal, de salate, aperitive si deserte.
Din partea hotelului se ofera pentru oaspetii sai o cina tematica la un sejur de 7 zile, fara a fi platita. Iar dupa ora 18.30 orice comanda la acest restaurant este contra cost (este necesara rezervarea din timp).
Pentru a savura o ceasca de cafea aromata sau un ceai revigorant se recomanda barul de la receptie cu vedere spre piscina si au un program rezonabil 09.00 - 23.00. Tot aici iubitorii de cocktail-uri pot servi cateva pahare cu bauturi renumite (alcoolice sau nealcoolice). Cu un program mai special (de la 1 iunie la 31 august) la snack barul hotelului se ofera racoritoare si mancare gen BBQ (pentru iubitorii de mancare la gratar). Longe bar-ul este o alta zona de petrecere a timpului liber intr-un local in stil oriental, muzica ambientala si unde se servesc bauturi alese (programul este 10.00-23.00). Indiferent de locatia aleasa recomandam sa comandati si specialitati locale.
Servicii pentru copiiCopii se pot simti ca si acasa alaturi de parinti, au colt de joaca special amenajat pentru ei. Dar se poate apela si la spatiile de joaca de la plaja.

Localizare: Distanta fata de paja si alte locuri de acces8250 Obzor Bulgaria
Hotelul Sunrise all Suites 4 - Obzor - Bulgaria se afla la 350 m de plaja fina a Marii Negre.
Alte distante fata de alte zone sunt: 3 km/7 min de Obzor, 206 km/ 3h de Constanta, 225 km/2.3h de vama Ruse.

Facilitati hotel: Hotelul ofera turistilor sai camera duble, apartamente cu un dormitor sau apartament cu doua dormitoare. Camerele si apartamentele sunt dotate cu un pat matrimonial sau separat, au unele camere si canapea extensibila, AC, baie private cu dus, uscator de par, mini frigider, set de ceai, cafea , TV, pat suplimentar la cerere, balcon mobilat. Contra cost: WI FI.
Daca ajungeti la acest hotel recomandam sa utilizati si centrul Wellness Spa si in mod special sauna, baia cu aburi, studioul de masaj si salonul de infrumusetare.

Echipa de animatie a hotelului se ocupa 6 zile pe saptamana pentru programe de divertisment pentru relaxarea turistilor. In mod special pentru copii o echipa are grija de ei si pregatesc zile tematice si seara discoteca pentru copii. Seara programele sunt cu spectacole de dans oriental, karaoke, text musical.

Este aici si un club de copii pentru 4-12 ani unde se pune accent pe programe educationale si cei mici au un loc al lor doar pentru joaca. Iubitorii sportului au o sala de sport luminoasa si aerisita, unde se pot urma programele de animatie sportive (gimnastica acvatica, polo pe apa, fotbal pe plaja, volei pe plaja, zumba, tras cu arcul, tenis de masa).

Contra cost: se pot inchiria biciclete, pentru ture in zona sau billiard. Intre hotel si plaja marii se afla un lac, lacul Bio natural cu apa curata fara clor si alte substante chimice. Tratarea lacului este realizata de plante naturale care purifica apa in mod natural si ofera conditi pentru a fi o zona de relaxare si inot.

Conditii si facilitati copii:Copii se pot simti ca si acasa alaturi de parinti, au colt de joaca special amenajat pentru ei. Dar se poata apela si la spatiile de joaca de la plaja.

Animale de companie nu sunt premise. Check in 14:00 si check out 12:00

Facilitati camere:
Hotelul Sunrise all Suites 4 din Obzor are multe camere spatioase cu gust. Camerele sunt dotate cu un pat matrimonial sau separat, au unele camere si canapea extensibila, AC, baie private cu dus, uscator de par, mini frigider, set de ceai, cafea, TV, pat suplimentar la cerere, balcon mobilat.

Camera dubla (28 m2) se poate folosi si pentru 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti, camerele sunt cu vedere laterala spre mare si cu vedere spre tarm.

Apartament cu un dormitor (63 m2) sunt spatioase se poate folosi si pentru 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti, camerele sunt cu vedere laterala spre mare si vedere spre tarm. Apartamentul cuprinde, un dormitor, living cu chicineta, masa, frigider, set de ceai sau cafea, cuptor, masina de spalat, uscator de par, AC, TV LCD, telefon, balcon, baie cu cada si toaleta.

Apartament cu doua dormitoare (90 m2) se poate folosi si pentru 4 adulti si 2 copii sau 5 adulti, camerele sunt cu vedere laterala spre mare si cu vedere spre tarm. Apartamentul cuprinde, un dormitor, living cu chicineta, masa, frigider, set de ceai sau cafea, cuptor, masina de spalat, uscator de par, AC, TV LCD, telefon, balcon, baie cu cada si toaleta.

Paturile suplimentare trebuie cerute din timp. La sosirea turistilor frigiderul se alimenteaza cu bere, bauturi racoritoare, apa, suc, iar zilnic se alimenteaza cu plicuri ceai si cafea instant.


**********
CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD
TERMENE DE PLATA:
20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu 30 zile inaintea plecarii;
50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 6 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare.

CONDITII FINANCIARE OFERTA EARLY BOOKING
TERMENE DE PLATA:
20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
80% din pretul pachetului turistic la termenul limita al pragului Early Booking aplicat la inscriere;

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul cuprins intre ziua confirmarii rezervarii pana la expirarea pragului de Early Booking;
100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face dupa expirarea pragului de Early Booking;

CONDITII DE ACORDARE A REDUCERII EARLY BOOKING (EB):
Reducerea EB este inclusa in pachet, iar procentul precizat se aplica serviciilor de cazare si masa, dupa caz;
Orice modificare reprezinta anularea rezervarii cu penalizari si refacerea acesteia la pretul si conditiile din momentul reinscrierii;
Nerespectarea conditiilor de plata aplicate rezervarilor tip EB conduce la modificarea pretului pachetului conform ofertei standard.
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

OBSERVATII:
Tarifele prezentate in aceste oferte sunt exprimate in EURO / noapte.
Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate valabila.
Asigurarea medicala nu este obligatorie, dar este recomandata.
Asigurarea storno este optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de autoritatile de resort din Bulgaria.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Bauturile alcoolice sau racoritoare nu sunt incluse in pret (cu exceptia hotelurilor care practica sistemul All Inclusive).
Pentru rezervarile facute cu Early Booking nu se accepta modificari de nume, structura camera et
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.