Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Inaugurat in vara anului 2008, complexul ofera o ocazie extraordinara pentru a petrece o vacanța relaxanta de vara. Sunrise All Suites Resort de 4 stele este o locatie inedita, retrasa si selecta, care ofera o gama foarte variata si completa de servicii la cele mai inalte standarde.

Descriere :

  Situat in imediata proximitate a frumoasei si linistite plaje din Obzor, Sunrise All Suites Family Resort de 4 stele  ofera oportunitati deosebite de petrecere a vacantei de vara cu prietenii sau familia. 

Localizare:

Sunrise All Suites Resort de 4 stele este situat in extremitatea nordica a statiunii si a plajei Obzor, la distanta de circa 400 m. de plaja. Datorita reliefului plat si a zonei, drumul pana la plaja este o plimbare placuta si relaxanta.

Facilitati hotel:

Sunrise All Suites Family Resort de 4 stele dispune de restaurant, terasa, lobby bar, sala de conferinte, sala de gimanstica, fitness, sauna, masaj, baie de aburi, supermarket, piscina exterioara, piscina pt copii, loc de joaca pentru copii, camera de ingrijire a copilului, biliard, masa de tenis, gratar, internet, parcare in fata hotelului si parcare subterana.

Facilitati camere:

Hotelul  dispune de  apartamente cu 1 dormitor si 2 dormitoare, si de camere duble.
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie, TV, telefon, bucatarie utilata, internet wireless.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie