Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SILVER MOUNTAIN RESORT SPA

Descriere

Silver Mountain Resort & Spa are o piscina in aer liber si afla in Poiana Brasov, la 20 de minute pe jos de partia de schi Bradul. De asemenea, proprietatea se afla in apropierea stadionului si la aproximativ 1,7 km de telecabina Capra Neagra. Telegondola Postavarul este la 2,1 km.

Toate camerele hotelului au terasa cu vedere la munte. Camerele au balcon, iar unele unitati de cazare de la Silver Mountain Resort & Spa beneficiaza de vedere la gradina.

Complexul Silver Mountain Resort se adreseaza celor mai pretentiosi oaspeti. Indiferent de apartamentul pentru care veti opta, va veti putea bucura de privelistea mirifica asupra Masivului Postavaru, asupra partiilor si padurii din jur prin terasele generoase si spatiile largi vitrate, de standarde exclusiviste in dotari, conexiune de internet wi-fi, cablu tv si de finisaje cu materiale de calitate superioara. Spatiile de cazare sunt o oaza ideala, existand o delimitare perfecta intre zonele dedicate socializarii si cele dedicate odihnei, cu o izolatie termica si fonica de top.

Silver Mountain Resort raspunde perfect nevoilor celor care vor sa se bucure de rasfat si confort in mijlocul naturii. Situat in proximitatea partiilor de schi, este alegerea ideala pentru cei pasionati de sporturile de iarna. Pachetul Silver Mountain Resort este unul complet: o pozitionare de exceptie si satisfacerea oricarei exigente privitoare la confort.

Servicii gratuite (in limita locurilor disponibile): acces piscina, jacuzzi, jacuzzi exterior, sauna umeda,sauna uscata,internet wireless,parcare.

Este permis accesul cu animale de companie de talie mica - tarif 50 lei / zi .
Cazarea se face incepnd cu ora 16.00 si se termina la ora 12.00 in ziua plecarii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.