Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Simonte

DescriereTip unitate: VILA TURISTICA
Categoria unitatii: 4*
Toate spatiile de cazare sunt clasificate la 4*
Adresa: Statiunea Poiana Brasov, Jud. Brasov
Situare: 50 m de centrul statiunii, aproape de Partia Bradul si Centrul de agrement.
Structura vila: 8 suite, 2 camere confort lux, 1 camere duble superioara, 1 camera dubla, 1 apartament VIP, 1 apartament family , 1 studio royal cu jacuzzi.
*Suitele: (suprafata totala 29m), camera cu un pat dublu matrimonial (1600/2000), fara balcon, baie proprie . Numarul maxim de persoane admise este 2 adulti si 2 copii. Camerele dispun de canapea extensibila.
* Camera confort de lux : (suprafata totala 36 m), camera cu un pat dublu matrimonial (1800/2000), fara balcon, baie proprie. Numarul maxim de persoane admise este 2 adulti si 2 copii. Camerele dispun de canapea extensibila.
* Camera dubla standard : (suprafata totala 22 m), camera cu un pat dublu matrimonial (1800/2000), fara balcon, baie proprie. Numarul maxim de persoane admise este 2 adulti si 1 copil. Camerele dispun de fotoliu extensibil.
*Camera dubla: (suprafata totala 15 m), camera cu un pat dublu (1500/2000), fara balcon, baie proprie. Numarul maxim de persoane admise este 2 adulti.
*Apartament VIP : (suprafata totala 63 m), camera cu un pat dublu matrimonial (1800/2000), cu balcon, cu fotoliu extensibil, living generos cu coltar extensibil, baie proprie. Numarul maxim de persoane admise este 2 adulti si 2 copii. Apartamentul dispune de terasa de 7 m.
*Apartament family: (suprafata totala 68 m), 2 camere cu un pat dublu matrimonial (1800/2000), fara balcon, 2 living-uri generoase cu canapele extensibile, doua bai. Numarul maxim de persoane admise este 4 adulti si 4 copii.
*Studio Royal cu Jacuzzi (suprafata totala 63 m), pat extra-large 200*200 cu baldachin, semineu, jacuzzi, cu balcon de 7 m, baie proprie.
*** Dotari camere: smart-tv led, minifrigider, seif, foehn, halate baie, papuci, telefon camera, wi-fi gratuit, produse de igiena personala (sampon, sapun, periuta si pasta de dinti, casca dus, dischete demachiante), burete pantofi, kit cusut, fierbator electric, cafea instant.
REGULAMENT INTERN VILA SIMONTE POIANA BRASOV
Ziua hoteliera incepe la ora 14.00 (ora de la care camera poate fi ocupata/ check-in). Ziua hoteliera se termina la ora 11.00 (ora la care trebuie eliberata camera/check-out).
In cadrul Vilei Simonte FUMATUL NU ESTE PERMIS.
Orele de liniste sunt intre 22:00 si 08:30.
Accesul animalelor de companie este interzis.
Cazarea se va face in baza prezentarii voucher-ului a actului de identitate (inclusiv pentru copii) si a completarii fisei de turist la receptie.
Parcarea este gratuita in limita locurilor disponibile si nu se retin locuri pentru turistiTuristii sunt obligati sa certifice varsta copiilor printr-un act de identitate la check-in.
- Baby coat-urile se asigura gratuit in limita disponibilitatii, la receptie.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.