Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atrium Panoramic Hotel Spa Predeal


Descriere

Atrium Panoramic Hotel & Spa se afla intr-o zona linistita din statiunea de schi Predeal, la 1 km de partia de schi Clabucet. In timpul iernii, se ofera transfer gratuit la partiile de schi din statiune, la cerere.
Camerele de la Atrium Panoramic Hotel & Spa ofera vedere la muntii din jur si au acces gratuit la internet WiFi. Acestea includ minibar, televizor si baie privata cu articole de toaleta si cada. Unele camere duble au balcon.

Hotelul are piscina interioara, cada cu hidromasaj si facilitati de sauna si ofera masaje la cerere. Oaspetii pot juca tenis de masa si biliard la hotel si exista si un loc de joaca pentru copii.

Proprietatea are un restaurant care serveste un mic dejun tip bufet. De asemenea, are si o terasa cu vedere la muntii din jur.

Hotelul se afla la 200 de metri de cea mai apropiata statie de autobuz, care ofera legaturi spre Brasov si Sinaia. Gara din Predeal este situata la 5 minute de mers cu masina. Castelul Bran se afla la 30 de minute de mers cu masina de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.