Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANAIS - Korinos

Descriere

Hotelul Anais este un hotel de trei stele situat pe plaja Korinos din Pieria. Facilitatile recent renovate ale hotelului va asteapta sa va faca sederea si mai frumoasa pe tot parcursul anului. Hotelul ofera privelisti uimitoare la celebrul munte al Zeilor - Muntele Olimp, precum si vedere la uimitoarea ape albastre limpezi ale Mediteranei si de aceea multi oaspeti il aleg an de an.
Hotelul Anais este format din 60 de camere spatioase si insorite. Toate camerele sunt dotate cu SAT TV, aer conditionat individual, incalzire centrala, acces gratuit la internet wi-fi, frigider, telefon, balcon mobilat cu vedere la mare sau vedere laterala la mare, baie cu dus.
Facilitatile si serviciile hotelului includ: receptie, room service, mic dejun, volei pe plaja, servicii pentru persoane cu nevoi speciale (rampe, manere, etc), inchirieri auto, servicii internet, wi-fi gratuit in toate zonele hotelului, serviciu de taxi, schimb valutar, seif pentru uzul oaspetilor la receptie, ingrijire medicala si de urgenta, parcare, gradina, organizare de diverse evenimente (nopti surpriza, evenimente sociale), informatii si rezervare excursii si escapade de o zi, restaurant, 3 baruri, piscina exterioara. ..
Hotelul ofera serviciu de demipensiune (stil bufet).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.