Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cleopatra Resort - Hotel Cleopatra

Descriere




Hotel Cleopatra
este construit perpendicular pe tarmul marii, la cativa pasi de plaja, langa Gradina de Vara si Gradina Cupidon din statiunea Saturn. Pozitionarea excelenta este unul dintre atuurile hotelului, camerele sale avand toate orientarea spre mare. Hotel Cleopatra Saturn are un total de 252 de camere duble si 24 de apartamente dotate cu sistem de climatizare, minibar, internet wireless si balcon. Terasa hotelului Cleopatra Saturn are vedere spre mare si este un loc unde turistii se pot relaxa seara, dupa o zi petrecuta pe plaja sau la piscina.
Nu se accepta animale de companie.
Camera dubla superioara (vedere la piscine si la mare) - pat matrimonial, baie cu dus, uscator de par, sistem climatizare, seif, TV-cablu, minibar, telefon,balcon, internet wireless.
Camera dubla standard - paturi twin sau pat matrimonial, baie cu dus,uscator de par, sistem climatizare, seif, TV-cablu, minibar, telefon, balcon,internet wireless, unele camera sunt situate la parter.
Apartament - living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie cu cada, uscator de par,sistem climatizare, seif, TV-cablu, minibar, telefon, balcon, internetwireless.


Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 5 lei/adult/zi

All Inclusive Hotel Cleopatra 2023

Servicii incluse (all inclusive):Piscina pentru adulti; Umbrele si sezlonguri la piscina in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii); Parcare in limita locurilor disponibile;Locuri de joaca pentru copii; Piscina pentru copii; Piscina cu tobogane acvatice - 2 canale; Animatori; Muzica live; Tenis de masa; Umbrele si sezlonguri la plaja in limitalocurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii); Internet WIFI; Beach Bar.


Servicii de masa all inclusive (in regim bufet, oferite la restaurant):
- micul dejun se serveste zilnic intre orele 7.00 - 09:30
- pranzul se serveste zilnic intre orele 13:00 - 15:00;
- gustarea se serveste zilnic intre orele 10:30 - 12:00; 16:30 - 18:00
- cina se serveste zilnic intre orele 19:00-21:00
- apa plata, apa minerala, cafea si bauturi racoritoare oferite la restaurant si pe terasa intre orele 7:00 - 22:00.
- vinul casei si bere draft oferite la restaurant si pe terasa intre orele 11:00 - 22:00;
- lichior, vermut, vodca, coniac, oferite la restaurant in timpul mesei de pranz (13:00 - 15.00) si cina (19:00 - 21:00);
Bauturile incluse in pachet nu sunt imbuteliate, acestea se servesc in pahare de unica folosinta (plastic/carton).
Serviciile din ziua sosirii incep cu pranzul (13:00 - 15:00), moment in care veti primi bratara care va ofera acces la facilitatile resortului mentionate in pachetul all inclusive. Alocarea camerelor se efectueaza incepand cu ora 16:00. Check-out-ul se realizeaza cel tarziu la ora 11:00 si presupune predarea cardurilor de acces si a bratarilor. Dupa aceasta ora nu va mai fi permis accesul la facilitatile resortului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.