Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Atlant este situat in partea de vest a statiunii. Sf. Sf. Constantin si Elena si se afla la doar 200 de metri de plaja. Locatie excelenta, zona linistita dar comunicativa.
Plaja: publica, nisipoasa, 200 m. departe. Fundul marii este plat, cu acces lin.
Cazare: Hotelul Atlant ofera cazare in 28 de camere duble si 6 apartamente. Amenajate intr-o maniera contemporana si cu bun gust, camerele ofera toate facilitatile necesare unui sejur placut. Toate camerele hotelului au un sistem central de aer conditionat cu grade reglabile individual. Exista lift.
DBL 2+1: 25 mp. Exista camere cu pat dublu cu o saltea plina, exista si camere cu paturi twin. Patul suplimentar este un fotoliu extensibil (180/80). Exista, de asemenea, 3 camere cu trei paturi normale, care sunt situate la primul etaj. Camerele duble sunt dotate cu TV/SAT-TV/, telefon, minibar, seif, aer conditionat centralizat, baie cu cada, uscator de par, balcon, internet wireless. Capacitatea maxima este de 2 adulti cu 1 copil sau 3 adulti.
APP 2+2: 33 mp. Apartamentele au un dormitor cu doua paturi, conectat cu un living spatios (separat cu usa), mobilier mobilat, telefon, minibar, seif, aer conditionat centralizat, baie/WC cu cada/, uscator de par, balcon. Patul suplimentar este o canapea extensibila (200/150). Capacitate maxima - 3 adulti cu 1 copil.
Patut - gratuit, la cerere prealabila.
Hotelul accepta animale de companie cu greutatea de pana la 5 kg la un cost suplimentar.
Nu exista conditii pentru cazarea persoanelor cu dizabilitati.
Despre hotel: Hotelul Atlant are o piscina in aer liber cu sectiune pentru copii. Bazinul foloseste apa minerala curativa, izvorata de la o adancime de 1800 m. dintr-un izvor din apropierea hotelului. Umbrelele si sezlongurile de langa piscina sunt disponibile gratuit pentru oaspetii hotelului. Restaurantul elegant si confortabil al hotelului Atlant are o sala principala cu 120 de locuri si o curte englezeasca in aer liber cu 40 de locuri. Hotelul are un lobby bar primitor si spatios, situat langa receptie in foaierul mare al hotelului. Barul se deschide spre o terasa de vara in aer liber care duce la piscina. Pentru cei mai mici, exista si un loc de joaca pentru copii in gradina.
SPA/wellness: Hotelul are un studio de masaj si o sauna.

Mese:
Mic dejun - 08:00 - 10:00 h. - la bufet
Cina - 18:00 - 20:00. /doar daca se alege supliment HB/ - pe un meniu fix, alegere intre doua optiuni

Check-in - dupa ora 14:00.
Check-out - pana la ora 12:00.

Sport si divertisment:

Utilizarea gratuita a unei piscine in aer liber cu apa minerala, sezlong si umbrela in jurul piscinei
Internet gratuit in camere si in zonele comune ale hotelului
Pentru copii:Colt pentru copii in gradina, Sectiunea pentru copii in piscina in aer liber
Contra cost: seif in camera, Mini bar, Sauna, Masaj si altele
Parcare: Nepazita, gratuita, in functie de disponibilitate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie