Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL CONTINENTAL FORUM SIBIU.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Hotel Continental Forum Sibiu defineste granita dintre sfarsitul epocii hanului medieval si inceputul industriei hoteliere moderne. Cladirea acestui hotel din Sibiu, clasificat la 4 stele, este un martor tacut al istoriei orasului si a avut nu mai putin de cinci denumiri de-a lungul timpului: La Bila Aurie, Bulevard, Habermann, Europa si denumirea de azi, Continental Forum.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Hotel Continental Forum Sibiu este un hotel in Sibiu de 4 stele, localizat in imediata apropiere a centrului istoric. Hotelul este recunoscut pentru serviciile de calitate pe care le ofera oaspetilor, iar multumita localizarii centrale, ofera vizitatorilor sai acces rapid la numeroase atractii turistice din Sibiu.

FACILITATI UNITATE
Alarma fum
Aparat lustruit pantofi
Bancomat
Camera de bagaje
Curier / Bagajist
Facilitati persoane cu dizabilitati si mobilitate redusa
Fumatul interzis in hotel
Harti turistice
Informatii turistice pentru oaspeti
Lift
Masa si fier de calcat
Patut de copii - la cerere
Rampa acces persoane dizabilitati
Supraveghere video in spatiile publice
Trusa de prim ajutor disponibila la receptie
Umbrela la receptie
WIFI gratuit

Accepta animale mici de companie - contra cost
Bar de zi
Cafenea
Cofetarie
Facilitati conferinte
Facilitati petreceri private
Facilitati VIP in camera
Inchirieri masini
Locuri parcare pentru persoane cu dizabilitati
Parcare
Parcare publica in apropiere
Restaurant
Room service cu program limitat
Sali de conferinte
Sali pentru evenimente private
Serviciu spalatorie
Terasa
Transfer de la/la aeroport
Tururi organizate de ghizi locali - la cerere

DESCRIERE CAMERE
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor 130 de camere, 4 apartamente si 1 apartament prezidential situat la ultimul etaj. Ca oaspete al hotelului nostru va punem la dispozitie camere standard sau deluxe, iar pentru cei care doresc mai mult spatiu pot alege un apartament.
Oaspetii hotelului nostru pot alege intre camere standard sau camere deluxe. Cei care isi doresc un spatiu mai mare de cazare in Sibiu, pot opta pentru un apartament. In functie de preferinte, oaspetii pot alege o camera dotata fie cu o cabina de dus, fie cu o cada. In plus, hotelul are si camere cu facilitati speciale pentru persoanele cu dizabilitati sau mobilitate redusa.

SERVICII DE MASA
In incinta hotelului Continental Forum Sibiu veti gasi unul dintre cele mai bune restaurante din Sibiu, in cadrul caruia se pot organiza diverse evenimente private sau corporate. Tot in cadrul hotelului nostru se afla si una dintre cele mai apreciate cofetarii din Sibiu, unde puteti gusta diverse produse de patiserie, prajiturile casei sau bauturi pe baza de cafea. Mai mult, barul de zi al hotelului nostru va intampina cu o gama impresionanta de cocktail-uri savuroase.

FACILITATI CONFERINTE
Centrul de conferinte este situat la mezaninul hotelului si include o varietate de sali cu servicii complete. Salile sunt perfecte pentru evenimente private sau evenimente corporate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie