Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Mara se afla intr-un loc linistit dinstatiunea montana Sinaia, pe un deal inconjurat de munti si paduri. Hotelulofera acces gratuit la o piscina acoperita partial, la sauna si la cada cuhidromasaj, precum si WiFi gratuit in intreaga cladire.
Toate camerele Hotelului Mara au zona de relaxare, TV, minibar,baie proprie cu cada si uscator de par, precum si balcon cu vedere la munte.
Oaspetii pot lua masa la restaurantul a la carte Mountain View saupot savura bauturi la barul hotelului. Alte facilitati de la Hotelul Marainclud receptie cu program nonstop, 10 sali de conferinte pentru evenimentecorporatiste, precum si o parcare privata gratuita.
Centrul statiunii Sinaia, gara si telecabina catre Cota 2000 suntsituate la 4 km. Cele mai apropiate magazine si restaurante se gasesc la 300 m.Manastirea Sinaia se afla la 4 km de proprietate, iar Castelul Peles, la 6 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.