Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BOOMERANG

Descriere

Hotelul Boomerang este situat in centrul statiunii Sunny Beach, langa statia de autobuz din statiune. Ofera cazare cu gradina, parcare privata, lounge comun si terasa. Acest hotel de 3 stele are o sala de sport si camere cu aer conditionat si Wi-Fi gratuit. Action Aqua Park este la 1,3 km de hotel. Muzeul Aviatiei este la 26 km. Cel mai apropiat aeroport este Burgas, situat la 28 km de Hotelul Boomerang.
Plaja: Hotelul este situat la 450 de metri de plaja. Plaja este cu nisip, iar fundul marii este plat, cu acces usor.
Cazare: Hotelul Boomerang are 125 de camere de hotel. Fiecare camera are balcon. Paturile suplimentare sunt o canapea extensibila. Hotelul are doua lifturi.
DBL 2+1: Camera dubla standard are doua paturi de o persoana, un fotoliu extensibil, o masa de toaleta, un birou, un dulap, un TV cu ecran plat, un frigider, o baie privata si o terasa. Capacitate maxima 2 adulti si 1 copil sau 3 adulti.
Un patut este oferit gratuit la cerere prealabila.
Hotelul nu dispune de facilitati adecvate pentru persoanele cu dizabilitati.
Animalele de companie sunt acceptate gratuit
Despre hotel: Restaurantul hotelului are un lounge spatios cu terasa de vara. Receptie 24 de ore, gradina, piscina exterioara pentru adulti si copii cu sezlonguri si umbrele pentru oaspetii hotelului, parcare pentru oaspetii hotelului, camera pentru bagaje, schimb valutar, restaurant, bar la piscina, seifuri la receptie/contra cost/, internet Wi-Fi /in zonele comune/, fitness.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.