Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complexul Chaika Resort 4* este situat la 15 m de plaja si la 350 m de centrul statiunii Sunny Beach. Renovat in anul 2006, Chaika Resort este format din Hotelul Chaika Beach 4*, Hotel Arcadia 4* si Hotel Metropol 4*.
Chaika Beach se afla chiar langa faleza si ofera camere cu vedere spre mare, corpurile Arcadia si Metropol se afla in spatele hotelului Chaika Beach. Cele 3 corpuri sunt asemanatoare ca si design si confort.

Facilitati Hotel:

Complexul Chaika Resort 4* ofera oaspetilor sai lobby cu receptie, WiFi in lobby, exchange, 2 restaurante, lobby bar, Irish bar, bar la piscina, Mystique Club, sala de internet, magazine, ziare, servicii medicale, farmacie, salon de cosmetica, frizerie, parcare (contra cost, locuri limitate). Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.
Relaxare si sport: Gratuit: animatie, 2 piscine exterioare (Chaika Beach si Arcadia), o piscina interioara (Arcadia), sezlonguri si umbrele la piscina, gimnastica in apa, gimnastica, darts. Contra cost: masaj, jacuzzi, sauna, baie cu aburi, baie turceasca, centru Spa.

Descriere camere:

Complexul Chaika Resort dispune de 900 de camere:
-camere duble cu vedere la mare (max. 2+2) in Chaika Beach;
-camere duble in Chaika/Arcadia cu vedere la parc (max 2+1/2+2);
-camere duble cu balcon in hotelul Metropol (max 2+2), camere duble fara balcon in hotelul Metropol (max 2+1);
- studio cu vedere la parc (max 3 adulti/2+2).
Camerele duble dispun de doua paturi, pat suplimentar (fotoliu extensibil), baie cu dus/cada, uscator de par, televizor, mini bar, telefon, aer conditionat, seif (contra cost). Unele camere din Chaika Beach au vedere la mare. Camerele 'Metropol' sunt cu sau fara balcon si cu vedere la parc. Camerele 'Arcadia' sunt cu vedere la parc.
Studiourile (max 3 adulti+1 copil): o camera mare cu doua paturi si 2 paturi suplimentare si dispun de aceleasi facilitati ca si camerele duble.

http://www.chaikaresort-bg.net/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie