Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: la 100 metri de plaja, in partea sudica a statiunii Sunny Beach, la 10 minute de mers pe jos de Cacao Beach, la 1.5 Km de orasul vechi Nessebar declarant patrimoniu UNESCO, aeroportul Burgas este la 30 Km iar orasul Burgas la 35 km.

CAPACITATE: 52 de camere din care 44 sunt camera duble, 5 junior suite si 3 suite.

FACILITATI HOTEL: Forum este in hotel de tip boutique, renovat in 2013, are 4 etaje, lifturi, lobby bar elegant, restaurant, bar la piscina care serveste bauturi locale alcoolice si non alcoolice, bauturi calde si cocktailuri - ca parte a programului all inclusive, piscina exterioara , exchange, loc de joaca pentru copii, patuturi pentru copii, piscina pentru copii, nu este permis accesul cu animale de companie.

DOTARI CAMERE: toate camerele sunt decorate in stil boutique si sunt echipate cu aer conditionat, TV LCD, seif, internet wireless, baie cu dus si uscator de par, aer conditionat, mini bar, terasa, telefon in baie, canapea extensibila. Suitele dispun de 2 camere, living si dormitor,terasa spatioasa cu o vedere desosebita. Junior suite este mai spatios decat o camera dubla, loc special pentru o canapea extensibila mai mare potrivita pentru 2 copii sau 1 adult.

INFO PARCARE
: 12 leva/masina/zi se plateste la fata locului si nu se poate rezerva/achita din agentie ( tarif informativ, poate suferi modificari ). Se pot rezerva sezlonguri si umbrelute la plaja hotelului Imperial : 18 leva /zi pentru 2 sezlonguri si o umbreluta, acces la barul de pe plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie