Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CHATUR PLAYA REAL RESORT


Descriere

LOCALIZARE: in Costa Adeje , aproape de playa Fanabe si de zona comerciala.


FACILITATI HOTEL: Hotelul dispune de: receptie 24 ore, restaurant, restaurant a la carte, bar, terasa, bar la piscina, camera de bagaje, 2 piscine pentru adulti, 1 piscina pentru copii, 2 zone cu atractii acvatice pentru copii, centru SPA/Wellness, sala de fitness, conexiune la internet wireless, mini club, potrivit pentru familii, programe de animatie si activitati pentru toate varstele, exchange, inchiriere masini, mini club, parcare.


FACILITATI CAMERE: toate camerele sunt luminoase, mobilate modern, aer conditionat, TV cu ecran plat, baie cu dus sau cada si uscator de par, vedere la piscina/oras, seif, telefon, birou, balcon.
Junior suite au in jur de 44 mp, dormitor cu 2 paturi ce pot fi unite, canapea in living.
Camerele family au 44-50 mp, consta intr-o camera spatioasa cu unul sau 2 dormitoare cu 2 paturi twin ce pot fi unite, 1 canapea in living, bucatarie, balcon cu vedere la oras /piscina. Bucataria dispune de : frigider, microunde, cana electrica, filtru de cafea, ustensile.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.