Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Descriere Hotel Aqua Bay este un hotel dedicat familiilor, situat intr-o zona linistita si inconjurat de gradini de maslini; la aporximativ 20 de minute demers cu masina de aeroport.
Tip masa: All Inclusive

Localizare: Hotelul este situat la 200 m de centrul statiunii Tsilivi, in imediata apropierea parcului acvatic.

Plaja: se afla la cca 300m de plaja cu nisip din statiunea Tsilivi.

Dotari camere: Hotelul dispune de camere moderne dotate cu TV satelit, wireless (gratuit), telefon direct, DVD player-playstation, aer conditionat (gratuit), baie cu cada sau dus, uscator de par, mini frigider (gratuit), facilitati pentru ceai si cafea, halate si papuci de baie, articole de baie, seif (2.5 euro/zi), balcon sau terasa.

Curatenia in camere se face de 6 ori/saptamana , schimbarea lenjeriei de pat se face de 2 ori/saotamana iar a prosoapelor de 3 ori pe saptamana.

- a 3a / a 4a persoana va dormi pe canapea extensibila 1.70 cm

Facilitati generale: Hotelul dispune de restaurant principal, restaurant a la carte, Gourmet (in Waterpark), snack bar-restaurant (in waterpark), 3 baruri (snack bar, in waterpark: cu terasa la piscina, sezlonguri si umbrele, lounge bar, cocktail bar, in waterpark), internet corner, piscina, mini Spa, valet, receptie 24h, Wi-Fi (cost suplimentar), mini fitness center, inchirieri mountain bike, spalatorie, babysitting, wake-up call, waterpark. Hotelul Aqua Bay 5* dispune de Mini-Spa cu camere de masaj si tratamente de infrumusetare, centru fitness si ofera programe de animatie in timpul zilei si seara.

Facilitati copii: Hotelul dispune de un Waterpark (intrarea gratuita), babysitting.

Clasificarea agentiei: 5*

Web: https://aquabayhotel.gr/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie