Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Caretta Beach (Kalamaki)


Descriere

Descriere: hotelul Caretta Beach este amplasat in statiunea Kalamaki, intr-o zona retrasa si pitoreasca din apropierea drumului principal din statiune.
Localizare: Hotelul este la numai 5 minute de mers pe jos de plaja cu nisip si la numai 4 km distanta de capitala insulei, orasul Zakynthos, la 2 km distanta de Aeroportul international al insulei.

Dotari camere: Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, seif (cu plata), telefon, baie proprie, balcon sau terasa cu masa si scaune.

Facilitati hotel: Complexul cuprinde de asemenea cinci piscine diferite care includ o piscina pentru jocuri, Jacuzzi si o piscina mare pentru copii, mese de biliard, o masa de tenis, loc de joaca pentru copii, zone cu aer conditionat dotate cu ecrane cinematografice mari, acoperire integrala prin satelit pentru toate televizoarele, acces internet, 2 baruri, 2 restaurante, supermarket, intrare gratuita la waterpark.

Website: http://www.carettabeach.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie