Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lesante Classic Luxury Hotel Spa


Descriere


Localizare: considerat a fi unul dintre cele mai bune hoteluri de 5* din Zakynthos, acesta detine un Certificat de Excelenta acordat in 2015 de site-ul de calatorii TripAdvisor, Lesante este destinatia perfecta pentru cei in cautare de peisaje frumoase, cazare de lux si servicii de calitate superioara.
Este situat in statiunea Tsilivi, la 80 m distanta fata de plaja si 5 km de orasul Zakynthos si 15 km distanta fata de aeroport.
Facilitati hotel: Complexul dispune de 120 de camere situate in 3 cladiri cu cate 3 etaje, 2 restaurante (Ambrosia si Neptune a la carte), 2 baruri (Lounge Piano bar si Nectar pool bar), 2 piscine exterioare (700m2/200 m2), 1 piscina interioara incalzita (80 m2), piscina pentru copii, Jacuzzi, WiFi (gratuit), centru de afaceri, parcare, sezlonguri si umbrelute la piscina, schimb valutar, rent a car, babysitting (la cerere), acces scaun cu rotile in spatiile publice, room service, prosoape pentru plaja, spalatorie, centru SPA.
Facilitati camere: 120 camere dotate cu TV satelit, telefon, mini bar (contra cost), seif (gratuit), aer conditionat (gratuit), DVD player, fierbator pentru cafea si ceai, WiFi (gratuit), baie spatioasa cu cada sau dus, uscator de par, accesorii de baie, cantar electronic, halat de baie si papuci.Patutul pentru infant este gratuit si se confirma la cerere.

Masa: Demipensiune si Pensiune completa (contra cost, cu plata unui supliment).


Check in dupa ora 15:00 , check out pana la ora 11:00

Website: https://lesante.gr


Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatilea de cazare tip apartamente si studiouri.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie