Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Aparthotelul, un loc ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află in Kokkini Hani, la cateva secunde de plaja cu nisip, intr-o zonă liniștită. La doar cațiva metri distanță de locul de cazare se află diverse restaurante, baruri și magazine.

Dotări

In anul 2018 aparthotelul a fost modernizat. Clienților le stau la dispoziție 12 camere de nefumători și o suită. Pentru o ședere confortabilă și relaxantă, aparthotelul cu aer condiționat dispune de asistență medicală, un serviciu de spălătorie și un medic de la hotel. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) in spațiile comune. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Datorită serviciului de inchirieri de biciclete, imprejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de incălzire creează o atmosferă plăcută in camere. Balconul sau terasa sunt incluse in dotările standard ale majorității camerelor. Contra cost, clienții pot să-și depoziteze lucrurile de valoare intr-un seif. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Dotările de bază ale camerei cuprind canale prin satelit. In baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Hotelul oferă o serie de posibilități de a face sport și de petrecere a timpului liber. Umbrelele de soare de pe terasă stau de asemenea la dispoziția clienților. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu schi nautic, plimbări cu scuterul acvatic, scufundări subacvatice și terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. La mic dejun și o cină se organizează un bufet divers. Aparthotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie