Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Amplasat într-un cartier liniștit, resortul își întâmpină turiștii în Kokkini Hani. Cele mai apropiate restaurante și locuri de ieșit în oraș sunt la 1 km.

Dotări

În anul 2021 resortul a fost modernizat. Clienților le stau la dispoziție 313 camere de nefumători. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea resortului. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și serviciile unui valet. În spațiul pentru afaceri stau la dispoziție un fax și un copiator.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Balconul sau terasa sunt incluse în dotările standard ale majorității camerelor. Camerele au un pat dublu. Există dormitoare separate. La cerere pot fi puse la dispoziție paturi gratuite pentru copii. Clienții pot să-și depoziteze lucrurile de valoare într-un seif. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. În băi sunt disponibile un uscător de păr și halate de baie pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Clienții se pot odihni în mod activ în zona cu piscine cu 3 piscine în aer liber. Piscina acoperită oferă băi plăcute indiferent de vreme. În plus, există o zonă cu apă de mică adâncime pentru copii. De asemenea, băuturile răcoritoare de la bar/snack-bar și un tobogan de apă îi vor binedispune foarte mult pe toți cei ce iubesc apa. Șezlongurile de sub umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa însorită. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis și volei de plajă. Complexul de vacanță oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu tenis de masă, un joc de darts și gimnastică, iar contra cost biliard. Locul de cazare propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa și o saună, și, contra unei taxe suplimentare - un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Cei mari și cei mici au posibilitatea de a participa la programe interesante de divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de o cafenea. Clienții vor găsi o atmosferă confortabilă și bucate delicioase în cele 2 restaurante de nefumători (sunt disponibile scaune înalte pentru copii) Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun bogat de la bufet (și pentru cei ce se trezesc devreme și pentru cei ce dorm până mai târziu) motivează dimineața la trezit. Dimineața și seara clienții se servesc la bufet. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten, feluri de mâncare vegetariene și mâncare fără lactoză. De asemenea, resortul pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie